Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Een stevigere erectie dankzij de erectiepomp

Elektrische Vacurex erectiepompHeb je af en toe last van erectiestoornissen of wil je gewoon wat extra spice aan je seksleven toevoegen? Dan kan het gebruik van een penispomp heel prikkelend zijn. Een erectiepomp werkt met behulp van een heel eenvoudig systeem. Je krijgt al snel een stevige erectie zonder medicatie of zware ingrijpen. Een leuk toestelletje voor wie zijn instant zin in een goede vrijpartij niet meer kan bedwingen!

Meer info of bestellen Vacurex erectiepomp

Wat is een erectiepomp?

Een erectiepomp bestaat in alle vormen en uitvoeringen. Eenvoudig uitgelegd is het een toestel in de vorm van een buis waar je de penis inbrengt. Dankzij een rubberen of siliconen afsluiting kun je het toestel helemaal om je penis spannen. Een zuigsysteem, handmatig of automatisch, zuigt de lucht uit de buis waardoor je penis mee opgepompt wordt door het vacuüm dat ontstaat.

Het systeem werkt heel eenvoudig en volgt eigenlijk de natuurlijke weg van een gewone erectie. Het luchtledig trekken van de buis zorgt er namelijk voor dat er extra bloed gaat stromen naar de penis. Dit bloed komt terecht in de zwellichamen waardoor de penis dik en hard wordt. Dankzij een erectiepomp krijg je dus een instant natuurlijke erectie.

Hoe werkt een erectiepomp?

Er zijn erectiepompen voor elk ervaringsniveau. Wie weinig of geen ervaring met dit soort penispompen heeft, start het best met een manuele uitvoering. Deze bestaat uit een harde koker met bovenaan een klein afsluitklepje. Vanaf het afsluitklepje vertrekt er een smalle tube naar het handpompje, een soort balletje dat je met je hand knijpt. Dankzij het afsluitklepje zuigt het systeem lucht uit de koker zonder er terug in te blazen zodat er een mooi afgesloten luchtledige ruimte ontstaat waarin de penis kan beginnen zwellen. De eerste keren dat je een erectiepomp gebruikt kun je dit best voorzichtig aanpakken zodat de penis hieraan kan wennen.

Vacurex handpomp

 • Met de hand pompen
 • Het geeft 100% resultaat, gegarandeerd een erectie
 • Voor het bekomen van een harde en stevige erectie
 • Geen doktersrrecept nodig
 • Zeer gemakkelijk schoon te maken
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Penisring inbegrepen
 • Glijmiddel inbegrepen

Video: Hoe werkt de Vacurex handpomp?

Voor de wat meer ervaren gebruikers bestaan er ook automatische uitvoeringen op batterijen of een combinatie van handmatig en automatisch. Automatische erectiepompen zuigen over het algemeen wat sneller en harder. Wat uiteraard ook een positieve invloed heeft op de erectie van de penis. Maar hier moet je als beginner wat aan wennen. Het resultaat is een natuurlijk harde, dikke penis, vol bloed in de zwellichaampjes.

Vacurex elektrische (batterijen) erectiepomp

 • Elektrisch pompen met batterijen
 • Het geeft 100% resultaat, gegarandeerd een erectie
 • Voor het bekomen van een harde en stevige erectie
 • Geen doktersrrecept nodig
 • Zeer gemakkelijk schoon te maken
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Penisring inbegrepen
 • Glijmiddel inbegrepen

Video: Hoe werkt de Vacurex elektrische erectiepomp?

Prijsklasse

Er bestaan erectiepompen in verschillende prijsklassen. Over het algemeen zijn de handmatige pompen iets goedkoper omdat ze eenvoudiger zijn in uitvoering. Voor gemengd gebruik of volledig automatische erectiepompen betaal je iets meer dan de handmatige. Een goedkope penispomp kun je al op de kop tikken voor rond de 20 Euro en dit kan oplopen tot zelfs honderden Euro's voor de meer gespecialiseerde elektrische modellen.

Kijk vooral naar jouw behoefte en ervaring als gebruiker van een erectiepomp eerder dan naar de prijs. Wens je ze te gebruiken om erectiestoornissen te verhelpen of om een extraatje toe te voegen aan je seksleven? Heb je al ervaring met een handmatige penispomp, dan kan je eventueel overstappen naar een automatische. Misschien ben je wel allergisch voor silicone, kies dan voor een rubberen afsluiting. Laat je niet sturen door de prijs maar eerder door je behoeftes.

Waarom kiezen voor een erectiepomp?

Een erectiepomp kun je aanschaffen omwille van verschillende redenen. Gebruikers zijn over het algemeen zeer positief over de werking ervan. Het is een systeem dat snel en effectief werkt. Ten opzichte van bijvoorbeeld medicatie hoef je een erectiepomp niet op voorhand te gebruiken. Intimiteit kan dankzij een erectiepomp een stuk spontaner verlopen dan met medicatie die je op voorhand moet innemen. Ook de prijs en het gebruiksgemak zijn zeer laagdrempelig.

De effecten van de penispomp zijn weliswaar korter dan deze van medicatie of een operatieve ingreep. Hou er ook rekening mee dat langdurig, overmatig of fout gebruik schade aan de huid kan toebrengen. Je kunt de duur van de erectie verlengen dankzij een stevige penisring die je aanbrengt na het pompen. Dit valt eerder aan te raden dan meerdere keren pompen tijdens een vrijpartij.