Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet de Vitaros crème?

Vitaros erectiecremeVitaros crème is een erectiemedicijn dat wordt gebruikt bij mannen met erectieproblemen. Het is een vloeibare crème die aangebracht wordt in de penis, de crème dringt door tot in de zwellichamen waardoor deze volstromen met bloed, het gevolg is een penis in erectie. Vitaros crème bevat de stof alprostadil.

Ga naar het alternatief Prosolution Gel

Waarvoor wordt Vitaros crème gebruikt?

Vitaros crème wordt door de dokter voorgeschreven voor mannen die problemen hebben met het krijgen van een erectie (impotentie). Het niet kunnen krijgen van een erectie, of een volwaardige erectie, kan opgelost worden door een behandeling met Vitaros crème. Erectieproblemen kunnen heel wat oorzaken hebben zoals het overmatig gebruik van alcohol, stress, faalangst, moeheid, zenuwschade, te veel roken, enz... Ook het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen een erectieprobleem veroorzaken.

Het gebruik van Vitaros crème

Een doos Vitaros crème bevat kleine pipettten die gevuld zijn met een dosis crème voor éénmalig gebruik. Men brengt de crème aan in de opening van de penis, daarvoor gebruikt men de bijgesloten pipetten. Doe dit volgens de aanwijzingen in de bijsluiter.

Hoe snel werkt het?

Na het aanbrengen van Vitaros crème zal er snel een erectie optreden, dit binnen 5 tot 30 minuten.

Hoe lang werkt het?

De werking van Vitaros crème zorgt ervoor dat u 1 tot 2 uur lang een erectie zal hebben. Dit is voldoende voor het hebben van normale geslachtsgemeenschap. Let wel op, wanneer je urineert, direct na het aanbrengen van de crème, zal de erectie minder lang aanhouden.

Dosering

Vitaros is verkrijgbaar in 200mg en 300 mg alprostadil per 100 mg crème. De dosis mag slechts 1 keer per 24 uur worden aangebracht en het erectiemiddel mag niet meer dan 3 maal per week gebruikt worden.

Zijn er bijwerkingen?

Er zijn mogelijke bijwerkingen, niet enkel bij u maar ook bij de partner met wie u seksuele handelingen heeft. Bijwerkingen bij de partner kunnen vermeden worden door het gebruik van een condoom.

De mogelijke bijwerkingen zijn:

  • irritatie aan het geslachtsdeel
  • branderig gevoel aan het geslachtsdeel
  • jeuk aan het geslachtsdeel
  • duizeligheid
  • ophoping van vloeistof in de penis
  • Binnen het uur zullen de meeste bijwerkingen verdwijnen.

Opletten met:

De werkzame stof kan schadelijk zijn voor een foetus en baby, het gebruik van een condoom is dan zeker aan te raden. Raadpleeg de dokter wanneer uw partner zwanger is of het wil worden of borstvoeding geeft.

Het erectiemiddel kan soms als bijwerking duizeligheid veroorzaken, dit is van tijdelijke aard. Indien u last heeft van duizeligheid is het aanbevolen om niet deel te nemen aan het verkeer.

Het gebruik van alcohol heeft een nadelige invloed op de werking van Vitaros crème.