Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Erectie zonder natuurpillen of medicijnen

Vimax Patches

Je hebt problemen om een erectie te krijgen en je wil dit oplossen. Maar je wil geen gebruik maken van medicijnen, natuurpillen of injecties om uw erectieprobleem te verhelpen. Dan hebben wij de oplossing voor uw probleem! De Vimax Patches! Dit zijn patches die je gewoon op uw huid kleeft en waardoor je in staat zal zijn om langdurige erecties te krijgen. Het is heel simpel, ieder doosje bevat 10 patches, genoeg voor een volledige maand. Uw sexuele conditie zal een boost krijgen zonder dat je pillen of medicijnen hoeft te slikken. De patches zijn gemakkelijk aan te brengen, gewoon op uw huid kleven, ze geven je toperecties waarmee je zal kunnen uitpakken en het is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten.

info of bestellen

laagste prijs garantiegratis levering vanaf 50 euro

Wat zijn Vimax patches?

De Vimax patches zijn ontworpen voor mannen met erectieproblemen, door het aanbrengen van de patches op de huid zullen er natuurlijke ingrediënten met erectiebevordende eigenschappen in uw bloedtoevoer doordringen. Het zal ectra bloed naar uw penis doen stromen waardoor je betere erecties zal hebben dan ervoor, je zal deze ook langer kunnen aanhouden. 

Wanneer is er resultaat?

Bij het gebruik van deze patches op korte en lange termijn een bevredigend resultaat ervaren. Bij gebruik in het begin zullen uw erecties harder worden, naarmate je de patches regelmatig en langer gebruikt zal je uw erectie ook langer kunnen aanhouden. De meeste mensen hebben het allerbeste resultaat na 3 maanden regelmatig gebruik.

Hoe gebruiken?

Deze patches zijn heel gebruiksvriendelijk. Je neemt een patch en trekt de achterkant eraf. Je kleeft zo'n patch dan op een schone en droge huid, even stevig aandrukken en klaar! Een patch kan 3 dagen op uw huid blijven kleven, daarna neem je een andere en kleeft deze, voor een maximaal resultaat, op een ander stukje huid. De erectieverhogende ingrediënten zullen op deze manier in uw bloedtoevoer komen en ervoor zorgen dat uw penis een goede, harde en mooie erectie zal hebben. U zal een tevreden man zijn door het gebruik van de Vimax patches.