Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet de Vacurex erectiepomp?

Vacurex erectiepompDe Vacurex is een vacuümpomp die je kan gebruiken en reeds jaren met succes wordt toegepast bij mannen met een erectieprobleem. Het gebruik van deze penispomp is simpel. Ze bestaat in twee versies, je hebt de elektrische pomp en de handpomp. Zie gebruiksaanwijzing met filmpje. De beide pompen zorgen ervoor dat de penisomgeving vacuüm wordt getrokken, de zwellichamen opwekken en bloed opnemen waardoor een erectie zal ontstaan. Zie ook erectie-inductie-apparaat

Hoe is deze penispomp te verkrijgen?

Men heeft geen voorschrift nodig van de huisarts voor het bestellen van deze pomp. Je kan zowel de handpomp als de elektrische erectiepomp online bestellen in de webshop via onderstaande knop.

knop meer info bestelmogelijkheden

Wat is de prijs?

  • Vacurex handpomp =  129 Euro
  • Vacurex elektrische pomp = 250 Euro

Desgewenst kan men ook een Vacurex glijmiddel bijbestellen.

Gebruik van de pomp

De erectiepomp van vacurax is een medisch apparaat dat volledig veilig is in gebruik, de pomp is van zeer hoge kwaliteit. Indien medicijnen of kruidenpillen niet werken dan kan de vacuümpomp nog altijd een uitkomst bieden voor het verkrijgen van een stevige erectie.

Vacurex maakt gebruik van "overdruk" en "onderdruk", de onderdruk in de cilinder zal het bloed weer in uw penis laten stromen, de zwellichamen vullen zich terug met bloed, dit gebeurd ook wanneer u op een natuurlijke manier een erectie zou krijgen. Om te vermijden dat bij het verwijderen van de vacuümcilinder het bloed onmiddelijk weer terugstroomt wordt er een drukkring geplaatst.

Veilig in gebruik

Huisdokter in witte doktersjasDe vacuümpomp wordt geaccepteerd in de medische wereld en als veilig bevonden. Erectiestoornissen kunnen met behulp van deze pompen behandeld worden zonder het innemen van chemische medicijnen of  pillen op natuurlijke basis, het inspuiten van injecties of operatieve ingrepen. Dankzij de erectiepompen kunnen mannen met erectieproblemen weer seks hebben zonder mogelijke bijwerkingen. Een langdurige grote en stevige erectie is nu weer mogelijk.