Te snel klaarkomen, een frustrerend probleem

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen? Ja, het kan.

Viaman Delay Spray tegen te snel klaarkomen

Delayspray van Viaman vertraagt jouw zaadlozing. En het toepassen ervan is heel eenvoudig: twintig minuten voordat je seks gaat hebben breng je de spray aan op je geslachtsdeel. Je masseert deze net zo lang in, totdat hij helemaal is opgenomen door de huid.

Munt is één van de ingrediënten van deze vertragende spray: het zorgt voor een verkoelend effect waardoor je de controle maar ook de energie behoud. Verder voorkomt Sint-Janskruid Extract eventuele huidirritaties en werkt glycerine door zijn hydraterende eigenschappen als een soort katalysator. Waardoor de spray snel en diep zal worden opgenomen door de opperhuid.

Meer info en bestelmogelijkheden

Veel voorkomend probleem

Eén van de veel voorkomende seksuele problemen bij de man is het te snel klaarkomen. Een erectie krijgen en klaarkomen worden gezien als heel mannelijk. Klaarkomen terwijl jij en je partner dat eigenlijk nog niet willen uiteraard niet. Het kan jullie seksleven behoorlijk frustreren, ook omdat je waarschijnlijk bang bent dat het de volgende keer weer gebeurt: het gaat in je hoofd zitten. En je partner probeert zich er op in te stellen dat het ook deze keer niet erg lang gaat duren. Maar ze zal toch iedere keer weer teleurgesteld zijn als het minnespel alweer voorbij is.

Hoe kom je minder snel klaar?

Als je nog niet zo lang met een nieuwe partner bent is het op zich niet zo vreemd dat je een vroegtijdige ejaculatie krijgt. De seks is nieuw met deze partner, en soms ben je daardoor extra opgewonden. Je partner zal daar waarschijnlijk ook wel begrip voor hebben. Maar het wordt anders als dat iedere keer gebeurt. Jullie seksavonturen worden korter dan jullie graag zouden willen. Als je als man jouw klaarkomen niet kan uitstellen voel je jezelf ook niet meer in control. En dat is wat de meeste mannen wel willen in bed, de controle behouden. Wij kunnen je geruststellen: wij hebben een product dat jou ook jouw hoogste nood helpt te beheersen.

Voortijdige ejaculatie is voorgoed verleden tijd

Door het gebruiken van de Delayspray van Viaman krijg je een gelukkiger en letterlijk langer seksleven. Jouw partner en jij kunnen langer van elkaar genieten. Extra voordeel van deze Delayspray is dat de flacon een superhandig broekzakformaat en een discrete verpakking heeft. Daardoor kan je dit product altijd gemakkelijk en overal bij je hebben. Gebruik de Delayspray van Viaman en je hoeft je nooit meer te excuseren voor te snel klaarkomen.