Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet Sildenafil?

Doosle erectiemiddel SildenafilSildenafil is de generieke variant of alternatief voor Viagra, het is een erectiemedicijn en zorgt voor een erectie die hard genoeg is en lang genoeg aanhoud om tot lichamelijke gemeenschap te kunnen overgaan. Wanneer een man een erectie krijgt dan zijn de enzymen heel belangrijk. Er is een enzym dat extra bloed naar de penis laat vloeien en een ander enzym dat het eerste enzym afremt. Dit tweede (blokkerende) enzym wordt afgeremd door het gebruik van Sildeafil waardoor het bloed gemakkelijker naar de penis kan stromen en de erectiefunctie bevorderd. Het erectiemiddel is sinds 1998 te koop en heeft, bij seksuele prikkeling, al vele mannen terug aan een bevredigende erectie geholpen. Een erectiestoornis kan goed behandeld worden met Sildenafil.

Hoe is Sildenafil verkrijgbaar?

Sildenafil is een product van Pfizer en is verkrijgbaar in tabletvorm, per doosje zitten er 4 tot 64 tabletten. De dosis is te verkrijgen in een sterkte van 25mg., 50mg., 100 mg, 120 mg, 130 mg en 1f0 mg. Sildenalfil kan je online zonder recept bestellen.

Wat is de prijs?

Afhankelijk van de sterkte van de dosis en de hoeveelheid is de prijs vanaf 31 cent per pil.

Hoe snel werkt Sildenafil?

Sildenafil dien je in te nemen met een glas water en werkt binnen de 30 à 60 minuten.

Hoe lang werkt Sildenafil?

Sildenafil heeft een werkingsduur van ongeveer 4 uur. Binnen deze tijd kan het erectiemiddel, mits seksuele prikkeling, u een stevige erectie geven waardoor je terug in staat bent om van seks te genieten op een normale manier.

Zijn er bijwerkingen?

Bij de meeste medicijnen zijn er bijwerkingen en dat is eveneens het geval tijdens het gebruik van dit erectiebevorderend middel. Soms hebben gebruikers last van een minder goed zicht, duizeligheid en een droge mond. De bijwerkingen zijn meestal van korte duur en gaan snel weer over.