Wat doet Prelox?

Doosje Prelox, eerste en krachtig natuurlijk erectiemiddelPrelox geeft u weer sexueel zelfvertrouwen en terug de prestaties van toen u nog een puber was. U zal terug de natuurlijke kracht en uitstraling ervaren van een stevige erectie.

Gepatenteerd natuurlijk erectiemiddel

De combinatie van arginine en pycnogenol is gepatenteerd. Prelox was de eerste natuurlijke erectiepil die klinisch gestest en gepatenteerd is.

Hoe werkt Prelox?

Prelox is een krachtige natuurlijke erectiepil die de seksuele prestatie vergroot. De combinatie van arginine en pycnogenol geeft een krachtig resultaat. Het klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het de seksuele prestatie van de man wel degelijk vergroot, de man heeft geen moeite meer om een erectie te krijgen.

Wat zijn de ingrediënten?

Dit erectiebevorderend middel heeft twee krachtige gepatenteerde ingrediënten, arginine en pycnogenol. Tesamen verhogen ze de productie van stikstofmonoxide waardoor de penis een betere bloedsomloop heeft en de bloedvaten beschermt tegen het ouder worden. Pycnogenol is het extract van de france pijnboomschors en stimuleert de werking van arginine.

Wat zijn de bijwerkingen van Prelox?

Dit natuurlijk middel heeft geen enkel negatieve bijwerking, het heeft wel een goede invloed op het sperma (zie ook spermakwaliteit en spermasmaak verbeteren). De kwaliteit van het sperma verhoogd en wordt beweeglijker waardoor de kans op bevruchting hoger is (zie ook vruchtbaarheid verhogen en vruchbaarheidstest mannen)