Tip voor meer testosteron !

Wil je meer mannelijkheid? Meer libido? Meer testosteron? Klik dan op deze TIP: TESTOGEN

Tip voor een betere erectie !

Wil je terug een erectie? Wil je een hardere erectie? Die ook lang blijft duren? Klik dan op deze TIP: MALE EXTRA

Wat doet Prelox?

Doosje Prelox, eerste en krachtig natuurlijk erectiemiddelPrelox geeft u weer sexueel zelfvertrouwen en terug de prestaties van toen u nog een puber was. U zal snel terug de natuurlijke kracht en uitstraling ervaren van een stevige erectie.

  • met Prelox zal je krachtige erecties hebben
  • uw erecties zullen langer standhouden
  • het positief effect van Prelox is klinisch bewezen
  • gemaakt van gezonde natuurlijke ingrediënten
  • Prelox is aanbevolen door Dokter Steven Lamm
  • het eerste resultaat merk je reeds binnen de 2 weken

 

Info of bestellen van Prelox

Gepatenteerd natuurlijk erectiemiddel

De combinatie van arginine en pycnogenol is gepatenteerd. Prelox was de eerste natuurlijke erectiepil die klinisch gestest en gepatenteerd is.

Hoe werkt Prelox?

Prelox is een krachtige natuurlijke erectiepil die de seksuele prestatie vergroot. De combinatie van arginine en pycnogenol geeft een krachtig resultaat. Het klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het de seksuele prestatie van de man wel degelijk vergroot, de man heeft geen moeite meer om een erectie te krijgen.

De bloedsomloop en de bloeddoorstroming in de bloedvaten zal verbeteren waardoor het verkrijgen van een erectie gunstig zal beïnvloed worden. Je kan terug een stevige erectie ervaren en spontaan genieten van een rijk seksleven. Je hoeft niet een uurtje of halfuurtje op voorhand een pilletje in te slikken want Prelox heeft een langdurige werking.

Wetenschappelijk bewezen

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze erectiepil wel degelijk een goed resultaat levert.

Zowel in Europa als in de Verenigde staten hebben klinische studies bewezen dat Prelox het presteren van een betere erectie bevordert. Dokter Steven Lamm (New York University School) is een vooraanstaand expert wat betreft de mannelijke seksualiteit. Deze dokter heeft een studie gedaan bij mannen met erectieproblemen en dit leverde een zeer mooi resultaat op. Zomaar eventjes 81% van de deelnemende mannen konden op seksueel vlak beter presteren door het gebruik van Prelox. Dankzij dit schitterend resultaat heeft Prelox een Amerikaans patent tegen erectiestoornissen kunnen verwerven.

  • 65% van de Preloxgebruikers hadden bij het wakker worden vaker een ochtenderectie
  • 69% van de gebruikers van Prelox wisten te melden dat ze huin erectie langer konden volhouden
  • 78% van de deelnemende mannen aan de studie kregen gemakkelijker een erectie en konden deze ook langer aanhouden

Ondertussen hebben duizenden mannen hun potentie weer teruggekregen. Ze genieten nu weer van een sterke erectie die ze lang kunnen aanhouden.

Wanneer heb je een resultaat?

Je zal al op een korte termijn een resultaat hebben bij het gebruik van Prelox. De meeste mannen hebben betere en langer aanhoudende erecties binnen de 2 weken wanneer ze 4 capsules per dag innemen. Na 1 maand ervaarden ze een nog beter resultaat. Je kan dan de inname van het aantal capsules verminderen.

Hoeveel erectiepillen moet ik innemen?

Uw erectie zal een positief effect ondervinden wanneer je de eerste 2 weken elke dag 2 maal 2 capsules inneemt. Je neemt er dus 4 per dag. Na deze 2 weken zal je merken dat je weer in staat bent om volwaardige erecties te verkrijgen. Daarna kan je het aantal in te nemen capsules verminderen naar 2 per dag.

Voor wie is Prelox geschikt?

Prelox is geschikt voor volwassen mannen vanaf 18 jaar. Eveneens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De aanbevolen dosis mag niet overschreden worden. Droog en afgesloten bewaren bij kamertemperatuur. Buiten beruik van kinderen houden.

Wat zijn de bijwerkingen van Prelox?

De meeste mannen ervaren geen bijwerkingen bij het gebruik van Prelox. Een klein percentage kan een beetje hoofdpijn of opvliegers ervaren in het begin. Maar deze kleine bijwerkingen zullen verdwijnen wanneer het gebruik gewoon verder gezet wordt. 

Wanneer je zwaar ziek bent of medicijnen gebruikt dan dien je uw arts te contacteren voor je het erectiemiddel gebruikt. Dat doe je eveneens als je aan een hartkwaal lijdt of een hoge bloeddruk hebt.

Video: Dokter Steven Lamm over Prelox

Fabrikant

Pharma Nord B.V.

Editiestraat 9

1321 NG Almere