Waarom zou je een penisvergroting doen?

Uiteraard ga je enkel voor een penisvergroting als je zelf vindt dat je een te kleine penis hebt, indien je tevreden bent met de lengte van uw penis dan moet je het ook zo laten. Laat uw penis niet vergroten op vraag van uw vriendin of uw homo-partner, zo'n dingen zullen uw relatie slechts tijdelijk een positieve boost geven want een partner moet van jou houden om wie je bent en niet om wat je daar tussen uw benen hangen hebt.

 

Maar als je echt niet tevreden bent van uw geslachtsdeel dan is het toch wel beter om daaraan iets te doen, het is immers niet de bedoeling dat je jezelf minderwaardig vindt omdat uw penis te klein is. Indien je je niet goed voelt in uw vel dan is het verstandiger om er ook iets aan te doen, dat kan je doen met een penisvergroter.  Vergelijk het met mensen die veel rimpels hebben en zich daar ontevreden of mischien zelfs heel ongelukkig door voelen. Die mensen laten zich dan behandelen met botox of laten operatief de rimpels weghalen. Het uiteindelijke resultaat is dat men na een geslaagde behandeling zich weer goed en gelukkig voelt, weer meer zin in het leven heeft en men terug vol van zelfvertrouwen is.

Vinden vrouwen de lengte nu belangrijk of niet?

Uiteraard blijven mannen nog steeds mannen en is een grote penis heel belangrijk, vooral voor de mannen zelf dan.... of misschien toch niet? Inderdaad beste mannen, vrouwen die zeggen dat de lengte van de penis echt niet belangrijk is zijn niet helemaal eerlijk. Er zijn al tal van onderzoeken, interviews en enquĂȘtes geweest in allerlei vrouwenbladen, maar ook wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat vrouwen de lengte van een penis wel belangrijk vinden! Het is immers zo dat vrouwen een te kleine penis nauwelijks of niet voelen als deze de vagina binnenglijd. Een goede lengte is dus belangrijk voor het genot van de vrouw, voor het stimuleren van het vrouwelijk orgasme.

Maar eigenlijk is het niet enkel de lengte die belangrijk is, nog veel belangrijker is de omtrek van de penis, de dikte dus. Maar het is natuurlijk ook zo dat een te kleine penis dikwijls ook dunner zal zijn dan een doorsnee penis en de geslachtsdaad er niet simpelder zal op worden, en uit het oogpunt van de vrouw is een penis met een normale lengte natuurlijk veel aantrekkelijker om naar te kijken, aan te raken en oraal te bevredigen. Vrouwen hebben in alle seksuele opzichten liever seks met een man die een normale penis heeft, dat wil zeggen dat ze een te grote penis ook niet goed vinden, dat kan gauw pijn doen tijdens de geslachtsdaad.

Video: vrouwen tekenen hun ideale penis