Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Male Edge penisvergroter

Penisvergroter - PenisvergrotingsapparaatDe ene penisvergroter (dit is geen penispomp!) is de andere niet, je kan er heel wat op het internet bestellen maar velen zijn van slechte kwaliteit (dikwijls de goedkopere). De Male Edge penisvergroter is pure kwaliteit en garandeerd een vergroting van uw penis met 24% en een verdikking van 19%, onderzoeken hebben dit uitgewezen. Het product van Male Edge is zelfs zo goed dat men u het bedrag dat u betaald heeft dubbel zal terugbetalen indien u niet tevreden zou zijn van de Male Edge. De fabrikant garandeerd dit! Tot op heden heeft nog geen enkele klant aanspraak gemaakt op een terugbetaling omdat de Male Edge grondig is getest en gegarandeerd zal werken, er zijn reeds meer dan 10.000 tevreden klanten. 

PRIJS WETEN? KLIK HIER

Wetenschappelijke technologie en gepatenteerd

De gepatenteerde Male Edge penisvergroter is ontworpen met een geavanceerde technologie en een bewezen wetenschappelijke theorie. Hij is eenvoudig te gebruiken, volledig veilig en garandeerd u een penisvergroting in erectiestand en slappe toestand.

De wetenschap hierachter is dat uw penis wordt blootgesteld aan een constante maar lichte tractie. Dit is volledig pijnloos en niet gevaarlijk, u hoeft zich totaal geen zorgen te maken.

Aanmaken van nieuw weefsel

Bij gebruik van de Male Edge penisvergroter zal uw lichaam in de penis nieuw weefsel ontwikkelen waardoor uw penis groter en dikker zal worden.

Eeuwenoude techniek

De aanpak van tractatie is eigenlijk niet nieuw want het wordt al jarenlang gebruikt in de chirurgie, deze gebruiken technieken die vergelijkbaar zijn maar dan om ledematen te verlengen. En inheemse stammen maken al eeuwen gebruik van de tractietechniek om lippen, hals, oren en neuzen op te trekken. De Male Edge maakt enkel gebruik van jouw eigen lichaamseigenschap om nieuw weefsel te vormen voor het verlengen en verdikken van uw penis. Het is niet zo dat je lichaam iets doet wat het nog nooit gedaan heeft, het heeft het al miljoenen keren gedaan maar dan nu om uw penis te vergroten.

Geen zwakke erecties

Zeker niet onbelangrijk om weten is dat uw erectie niet zwakker zal worden door de penisvergroting, integendeel zelfs, veel gebruikers ervaren zelfs een sterkere erectie dan vroeger door het gebruik van de Male Edge. Dit komt door de verhoogde cel-activiteit en de betere doorbloeding tijdens het gebruik van de Male-Edge. Reden te meer om dit penisvergrotingsapparaat aan te kopen.

Helpt ook bij een kromme penis

Studies hebben uitgewezen dat dit vergrotingsapparaat ook kan helpen bij een kromme penis, de kromming zal verminderen met 50 tot 90%