No module Published on Offcanvas position

Tip voor meer testosteron !

Wil je meer mannelijkheid? Meer libido? Meer testosteron?

Klik dan op deze TIP: TESTOGEN

Welke penisvergrotende middelen werken als je een grotere penis wilt krijgen?

Als je ooit naar penisvergrotende middelen hebt gezocht, dan weet je dat de beschikbare selectie waanzinnig is. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we de middelen verzameld die je kunt kopen.

Of je nu op zoek bent naar een pomp om te helpen bij erectieproblemen of - tijdelijk - de dingen daar beneden wilt verbeteren, in dit artikel lees je wat je nodig hebt.

1. Penisringen

Cockringen (ook bekend als penisringen) zijn ontworpen om aan de basis van de penis te zitten om de bloedstroom te beperken. Het beperken van de bloedstroom kan de ejaculatie vertragen, waardoor je langer meegaat tijdens het masturberen of het hebben van seks. Het kan ook resulteren in een stevigere, grotere erectie. Je partner voelt de voordelen van deze extra stimulatie, terwijl jij kunt genieten van een langere, intensere climax.

2. Penispompen

Penispompen zijn ontworpen om de grootte van je penis onmiddellijk te vergroten. Frequent gebruik kan semi-permanente resultaten hebben op de lengte en omtrek van je penis. Penispompen verbeteren ook de algemene gezondheid van de penis en de doorbloeding, wat resulteert in stevige, betrouwbare erecties zonder dat er supplementen nodig zijn. Ze kunnen worden gebruikt voor meer bevredigende masturbatie of seks, waarbij zowel jij als je partner profiteren van de stevigere erectie en grotere omvang.

Je reden om er een te gebruiken, moet een rol spelen bij je beslissing wanneer je winkelt, aangezien sommige meer gericht zijn op plezier (hallo vibrerende pompen!) En andere zijn gemaakt met het oog op de gezondheid en het welzijn van je penis.

De meeste penispompen die je tegenkomt zijn luchtpompen. Maar er zijn er nog andere, zoals:

Waterpompen

Deze penispompen worden ook wel hydropompen genoemd. Ze maken gebruik van waterdruk, die moet zorgen voor een gelijkmatiger pompen. Het nadeel van deze pompen is, nou ja, het water. De meeste hydropompen kunnen zonder, maar als je de beste resultaten uit deze penispompen wilt halen, ben je beperkt tot het bad of de douche als je niet overal water wilt hebben.

Handmatige pompen

Met handmatige penispompen kun je de druk in de cilinder handmatig regelen, met een knijpbal aan het uiteinde van een slang. Maar je kunt ook pompen vinden die op batterijen werken en handmatig zijn.

Elektrische pompen

Penispompen op batterijen kunnen door iedereen worden gebruikt, maar ze zijn vooral handig voor mensen met behendigheidsproblemen en artritis. Dit komt omdat ze werken met een druk op de knop. Je hoeft dus nergens in te knijpen.

Als je doel masturbatie en plezier is, is het aangeraden om je aandacht op een penispomp te richten die naast zuigen ook trilt.

3. Penisverlengers

Penisverlengers zijn perfect om geleidelijk lengte, omtrek en textuur aan je penis toe te voegen. Sommige zijn glad van binnen, terwijl andere ribben en noppen hebben voor extra stimulatie. Penisverlengers zijn ook geweldig voor diegenen die de symptomen van voortijdige ejaculatie of erectiestoornissen willen verlichten, omdat de verlenger hard en stijf blijft, ondanks de grootte of stevigheid van je penis binnenin.

4. Vertragingssprays

Vertragingssprays en crèmes gebruiken vaak ingrediënten zoals benzocaïne om de penis te verdoven, waardoor deze minder gevoelig wordt en uiteindelijk helpt om de ejaculatie uit te stellen. Zorg ervoor dat je het etiket leest, de instructies volgt en het gebruik stopzet als er irritatie optreedt.

Sommige vertragende middelen komen als sprays die op het hoofd en de schacht van de penis moet worden gesproeid. Anderen komen als crème of gel en moeten in de penis worden gewreven voordat je begint.

5. Pillen en drankjes

Pillen en drankjes voor mannelijke seksuele verbetering worden meestal gemaakt met natuurlijke ingrediënten L-Arginine, Ginseng en Horny Goat Weed, waardoor je een hardere erectie kunt krijgen.