Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

penisringen

Wat is een penisring?

Een penisring is ontworpen om uw erectie meer kracht te geven en zorgt ook voor een langdurige erectie. Door het gebruik van de Confidence Rings zal uw erectie een topprestatie leveren, jij en uw partner zullen langer kunnen genieten van uw hardere erectie. Het gebruik van een penisring is gemakkelijk en het dragen ervan is comfortabel.

Een penisring helpt je om op een natuurlijke manier een betere erectie te verkrijgen, een langere erectie kan zelfs aanhouden tot 45 minuten. Het volpompen van bloed in de penis is verantwoordelijk voor een stevige erectie, de penisring zal voorkomen dat dit bloed uit uw penis wegstroomt. Penisringen worden dikwijls gebruikt in combinatie van een erectiepomp 

Meer info en bestelmogelijkheden penisringen

Wat zijn de penisringen van Confidence Rings?

De Confidence Rings zijn gemaakt van gepatenteerde siliconen, deze zijn 50% zachter dan latex. Dus geen metalen penisring die pijnlijk kan zijn. De ringen glijden gemakkelijk over de penis en zullen je een krachtige erectie bezorgen van lange duur.  Het is geen verstelbare penisring, de ring past zich automatisch aan aan de dikte van uw penis en blijft deze maat tot 6 maanden behouden. Je kan deze apart gebruiken of in combinatie van een penispomp.

Gebruik penisring

De ringen zijn heel gebruiksvriendelijk, je schuift ze eenvoudig over uw penis. Als je deze gebruikt in combinatie met een penispomp dan schuif je de ring over de penis nadat je de pomp hebt gebruikt. 

Bij het ouder worden kunnen de aders in en rond uw penis minder goed presteren en dat geeft een verlies aan bloedtoevoer. Daardoor kan het zijn dat de penis niet lang in erectie blijft. Dit erectieprobleem kan je oplossen door het gebruik van een penisring, deze ring zal de aderen rond uw penis zachtjes indrukken zodat het bloed niet meer kan terugstromen. Het stopt de bloedsomloop niet volledig!

Snel resultaat

Nadat je de penisring hebt aangebracht zal je onmiddelijk een verschil in kracht van de erectie opmerken. Je zal onmiddelijk een krachtige erectie hebben.

Bijwerkingen

Het materiaal waaruit de Confidence Rings gemaakt zijn zorgt voor een veilig gebruik. Er zijn geen bijwerkingen en comfortabel te gebruiken.