Wat is de prijs?

De penisringen van Confidence Rings zijn te koop aan de prijs van 38 Euro.

Wat zijn de penisringen van Confidence Rings?

De Confidence Rings zijn gemaakt van gepatenteerde siliconen, deze zijn 50% zachter dan latex. Dus geen metalen penisring die pijnlijk kan zijn. De ringen glijden gemakkelijk over de penis en zullen je een krachtige erectie bezorgen van lange duur.  Het is geen verstelbare penisring, de ring past zich automatisch aan aan de dikte van uw penis en blijft deze maat tot 6 maanden behouden. Je kan deze apart gebruiken of in combinatie van een penispomp.

Gebruik penisring

De ringen zijn heel gebruiksvriendelijk, je schuift ze eenvoudig over uw penis. Als je deze gebruikt in combinatie met een penispomp dan schuif je de ring over de penis nadat je de pomp hebt gebruikt. 

Bij het ouder worden kunnen de aders in en rond uw penis minder goed presteren en dat geeft een verlies aan bloedtoevoer. Daardoor kan het zijn dat de penis niet lang in erectie blijft. Dit erectieprobleem kan je oplossen door het gebruik van een penisring, deze ring zal de aderen rond uw penis zachtjes indrukken zodat het bloed niet meer kan terugstromen. Het stopt de bloedsomloop niet volledig!

Snel resultaat

Nadat je de penisring hebt aangebracht zal je onmiddelijk een verschil in kracht van de erectie opmerken. Je zal onmiddelijk een krachtige erectie hebben.

Bijwerkingen

Het materiaal waaruit de Confidence Rings gemaakt zijn zorgt voor een veilig gebruik. Er zijn geen bijwerkingen en comfortabel te gebruiken.