No module Published on Offcanvas position

Wil je meer mannelijkheid? Meer libido? Meer testosteron?

Klik dan op deze TIP: TESTOGEN

De penis in de dierenwereld

Penis van de blauwe vinvis in het fallusmuseum te ReykjavikDe voortplanting is een serieuze zaak in het dierenrijk en Moeder Natuur heeft haar uiterste best gedaan om op slimme wijze het voortbestaan ​​van haar vele dierlijke bewoners goed te verzekeren. Van geslachtsorganen met meerdere hoofden tot wonderbaarlijke penissen die de lichaamslengte van een dier overschrijden, hier zijn enkele van de raarste (en vaak engste) dierlijke penissen op de planeet.

De meest bizarre penissen

1. De wegwerpbare, regenererende penis van de zeeslak

De zeeslak heeft het bijzondere vermogen om zijn penis na de geslachtsgemeenschap te verwijderen. Maar wat dit mollige weekdier nog meer bijzonder maakt, is het vermogen om binnen 24 uur een nieuwe penis te laten groeien.

2. De penis van de mexicaanse muggenvis met vier scherpe haken

Op het eerste gezicht lijkt deze onopvallende zoetwaterbewoner uit Mexico onschuldig. Toch is de nieuw ontdekte Gambusia Quadruncus, bekend als de llanos-muggenvis in het bezit van de meest angstaanjagende genitaliën op de planeet. Onderzoekers vonden een penis uitgerust met vier scherpe haken, die de mannetjes gebruiken om zich vast te haken tijdens de geslachtsgemeenschap.

3. De lange kurkentrekker van de Argentijnse meereend

De meeste mannelijke vogels hebben geen penissen. Maar een paar, zoals de Argentijnse meereend, maken dit meer dan goed met een bijzonder exemplaar. De penis van de meereend heeft de vorm van een kurkentrekker en kan zich uitstrekken tot meer dan 17 centimeter. Niet onbelangrijk, de vogel is slechts 16 cm groot.

4. De vis met een penis onder zijn kin

De meeste dieren hebben hun voortplantingsorganen dichtbij hun staartuiteinden. Maar dat is niet het geval voor de nieuw ontdekte vissoort Phallostethus Cuulong in de Mekong Delta van Vietnam. De vis heeft een penis onder de kin en ook het vrouwtje is uniek, met een vagina onder de kin.

5. De intrekbare hand van dolfijnen

Deze goede zwemmers hebben intrekbare penissen die lijken op een multi-tool. Niet alleen draait de penis van de mannelijke dolfijn rond, maar hij wordt vaak ook gebruikt om objecten te voelen, een beetje als een menselijke hand dus. Dit geeft de dolfijn een vraatzuchtige seksuele lust en zou kunnen helpen verklaren waarom mannelijke dolfijnen vaak worden gezien terwijl ze seks hebben met levenloze voorwerpen en andere dieren, zoals zeeschildpadden.

6. De penis van de bolvormige spin

Van zodra de mannelijke bolvormige spinnen aan de geslachtsdaad beginnen, laten ze hun penis los. Dit laat de mannelijke spinnen niet alleen ontsnappen aan de hongerige vrouwtjes, die erin slaagt om 75% van de mannetjes op te eten na de geslachtsgemeenschap, maar geeft ze ook een betere kans om concurrerende mannetjes af te weren. Nieuw onderzoek suggereert dat zonder het extra gewicht van hun penis, de nieuwe eunuchs superieure vechters worden, met een sterk verbeterd uithoudingsvermogen en dus ook een betere kans om te overleven.

7. Twee penissen is beter dan één

Slangen en hagedissen hebben niet één, maar twee penissen, die hemipenen worden genoemd. Onderzoekers zeggen dat het hebben van twee hemipenen de mannetjes tijdens de paring goed van pas kan komen. Aan de andere kant heeft de tuatara - een reptiel dat op een hagedis lijkt - helemaal geen penis.

8. Penis met vier hoofden

De penis van de echidna (stekelige miereneter) wordt beschreven als de meest angstaanjagende penis ter wereld. De penis eindigt met vier hoofden. De naam Echidna verwijst niet voor niks naar een monster uit de Griekse mythologie.

De langste penis in de dierenwereld

Zoals je al kon lezen heeft het dierenrijk heel wat interessante penissen. Maar iets wat we ons waarschijnlijk allemaal afvragen, is welk dier heeft nu de grootste penis? Nou, de langste penis van allemaal behoort tot het grootste dier in het water, de blauwe vinvis (Balaenoptera Musculus). De gemiddelde lengte van zijn penis is 2,4 m tot 3 m, maar de gemiddelde diameter is slechts 30 cm tot 36 cm. Ter vergelijking: de penis van een volwassen olifant (die de grootste penis hebben van alle landdieren) heeft een gemiddelde lengte van 1,8 m.

Video: op zoek naar de penis van de stekelige miereneter

 

  • Bron: Digital journal: www.digitaljournal.com  artikel 332480 - National Geographic: www.nationalgeographic.com - www.wikipedia.org