Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat is Nipatra?

Nipatra kauwtablettenNipatra is het alleerste erectiemedicijn in de vorm van een kauwtablet, het bevat de werkzame stof sildenafil. Dit geneesmiddel wordt gebruikt bij erectieproblemen, het verbetert de doorbloeding van de penis. De penis zal gemakkelijker stijf worden en ook langer stijf blijven. Het is de allereerste kauwtablet die erectieproblemen kan oplossen en is heel gemakkelijk in gebruik. Je kan dit medicijn ook innemen wanneer u geen vloeistof, zoals water, bij de hand heeft.

Behalve deze kauwtablet heb je ook nog natuurlijke erectiemiddelen in de vorm van gel zoals Viagel, LibidoJelly en Prosolution Gel. Eveneens Erectiecrème, PeniscrèmeVimax patches, PROenhance pleisters en VigRX olie

Wanneer wordt Nipatra voorgeschreven?

Nipatra wordt voorgeschreven wanneer een man problemen heeft met zijn erectie, impotentie dus. Een erectieprobleem is dikwijls een probleem met de doorbloeding in de penis, het gevolg is dat de zwellichamen niet goed kunnen volstromen met bloed. Het niet kunnen krijgen van een erectie, of het niet lang genoeg kunnen volhouden van een erectie kan verholpen worden door de Nipatra kauwtablet te gebruiken.

Hoe Nipatra gebruiken? 

Wanneer je seks wil hebben dan neemt u Nipatra een uur op voorhand in, de tablet kan fijngelauwd worden voordat u deze inslikt. Het medicijn kan voor de maaltijd ingenomen worden maar ook tijdens of erna. Indien je het middel inneemt met een volle maag dan kan de werking wel vertragen. 

Niet gebruiken wanneer u geen erectieprobleem heeft of jonger bent dan 18 jaar. Nipatra is te verkrijgen in verschillende sterktes, de startdosering is 50 mg. Lees steeds de bijsluiter voor gebruik.

Wat is de prijs?

Nipatra is te verkrijgen in sterktes van 25 mg, 50 mg en 100 mg. Men heeft reeds 4 kauwtabletten van 25 mg aan de prijs van 76,50 Euro.  

Zijn er bijwerkingen?

Bijwerkingen zijn mogelijk, maar niet alle mannen hebben hier last van.

Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, afwijkend gezichtscapaciteit, duizeligheid, verstopte neus.

Mag ik met de auto rijden tijdens het gebruik van Nipatra?

Het geneesmiddel Nipatra kan soms duizeligheid en een wazig zicht veroorzaken, rijd dus niet met de auto als je daar last van hebt.

Het gebruik van alcohol

Alcohol heeft geen goede invloed op de erecterende werking van Nipatra. Drink dus geen of met mate alcohol, het medicijn zal dan optimaal werken.