Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat zijn lustopwekkende middelen?

Boom in vorm van een hart: liefdesboomOok bekend als een liefdesmedicijn, is een afrodisiacum feitelijk om het even welke stof die het libido van een persoon aanzienlijk verhoogt. Lustopwekkende middelen mogen echter niet verward worden met middelen die de vruchtbaarheid bevorderen. Het doel van een aphrodisicum is om seks gemakkelijker en aangenamer te maken in plaats van koppels te helpen met zwanger te worden.

Wat is de oorsprong van deze libido-verhogende middelen?

Lustopwekkende middelen bestaan ​​al eeuwenlang. Ze zijn onder meer terug te vinden in mythen, folklore, legendes en bijgeloof. Hieronder enkele populaire vermeldingen uit de geschiedenis:

  • Aphrodite, algemeen beschouwd als de godin van seksueel genot en liefde, werd geboren uit de zee. Dit heeft velen over de hele wereld doen geloven dat zee-egels en andere soorten zeevruchten van de Griekse mediterrane eilanden een magische vorm van liefdesdrug bevatten.
  • Velen beschouwen Casanova als de ultieme meester van verleiding. Er wordt gezegd dat hij vaak maagden verleidde met rauwe oesters; dus mensen over de hele wereld vinden het niet erg om een ​​klein fortuin te besteden aan de beste kwaliteit rauwe oesters.
  • De oude Azteekse Montezuma was in zijn tijd een zeer gevreesde overwinnaar. Naar verluidt consumeerde hij meer dan 50 kopjes chocolade voordat hij een van zijn vele vrouwen bezocht. Hij kan de reden zijn waarom Valentijnsdag altijd wordt geassocieerd met chocolade.

Hoe smaken ze?

In de oudheid werden de meeste lustopwekkende middelen bereid met bittere kruiden en specerijen. Voor mensen die wanhopig het vuur in hun liefdesleven wilden aanwakkeren, moeten ze een vreselijke smaak gehad hebben. Maar dit is in de loop der tijden aanzienlijk veranderd, omdat zoetere middelen - zoals chocolade - populairder zijn geworden. Vandaag kun je een verscheidenheid aan lustopwekkende middelen vinden met verschillende smaken. De keuzes zijn eindeloos en het kost je ongetwijfeld een heel leven om ze allemaal te proeven.

Werken afrodisiaca?

De meeste middelen uit de oudheid waren meer gebaseerd op bijgeloof en mythe dan op logica en wetenschappelijk onderzoek. Men kon toen alleen maar hopen dat ze een soort placebo-effect zouden oproepen, waarbij de mensen die het lustopwekkend middel innamen, geloofden dat ze iets speciaals hadden genomen. Vandaag zijn de lustopwekkende middelen gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek en de resultaten worden op grote schaal gerapporteerd. Sommige middelen worden zelfs gebruikt als medicijn voor mensen wiens lichaam niet op natuurlijke wijze de chemicaliën kan produceren die nodig zijn om hun libido te verbeteren.

Lustopwekkend middel en voeding

We leven in een wereld die wordt gedomineerd door snelkoppelingen. Iedereen heeft behoefte aan een snellere en eenvoudigere manier om te voldoen aan behoeften en verplichtingen. Liefde is daarin geen uitzondering. Sinds het begin der tijden zoeken mannen en vrouwen van over de hele wereld naar afrodisiaca om hun libido te verbeteren. Hieronder enkele voorbeelden:

Oesters

Een van de meest populaire afrodisiaca is de oester. Er zijn veel theorieën achter de effectiviteit ervan, maar het feit dat oesters zijn geladen met zink is waaraan het grootste effect wordt toegeschreven. Zink is een mineraal dat van nature het testosteron verhoogt.

Maca

Macawortel groeide oorspronkelijk in het Andesgebergte en werd gegeten door de herders. Tegenwoordig wordt Maca algemeen erkend als een middel voor een hernieuwde seksuele begeerte en vruchtbaarheid. De vlezige wortel kan worden bereid door het fijn te malen en toe te voegen aan smoothies, havermout, enz. Studies hebben aangetoond dat Maca dezelfde voordelen biedt als ginseng, zoals een verhoogde energie, uithoudingsvermogen, kracht en geslachtsdrift.

Honing

Onder de microscoop bevat honing een gezonde hoeveelheid borium, een verbinding die helpt de testosteron- en oestrogeenspiegels te verbeteren. Daarnaast bevat honing ook stikstofmonoxide dat extra bloed naar je geslachtsorganen stuurt.

Chocolade

Wetenschappers hebben ontdekt dat chocolade een overvloed aan seksuele genotmiddelen bevat; namelijk Phenylethylamine, een verbinding die lijkt op amfetamine en tryptofaan, een voorloper van het feel-good hormoon serotonine. Beide chemicaliën zijn aanwezig en in grote hoeveelheden als je verliefd bent. Andere lustopwekkende middelen zijn onder andere: koffie, alcohol, cinnamon, saffraan, pistache noten en chili peper.

Bron: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/5373-betere-sex-top-10-lustopwekkend-voedsel-afrodisiaca.html