Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet Libidopower?

libidopower voor hem en haarLibidopower is een libidopil die speciaal ontwikkelt is voor man en vrouw, het is een natuurlijk voedingssupplement dat een krachtige en snelle werking heeft op het libidogehalte van mannen en vrouwen, u kan het dus samen als partners gebruiken en het libido verhogen, meer lust en meer seks hebben met elkaar.

Hoe is Libidopower te verkrijgen?

Het libidomiddel is te verkrijgen in een verpakking per 10 libidopillen, online te bestellen via onderstaande knop.

info of bestellen

Wat is de prijs?

De prijs van Libidopower is extra voordelig gehouden, bij aankoop van 1 doosje betaal je 39 Euro. Bestel je meerdere doosjes van dit goed werkend product dan kan de prijs dalen tot slechts 27 Euro per doosje.

Hoe moet je deze pillen gebruiken?

Voor een maximum resultaat neem je deze pillen best niet op een te volle maag. Je slikt 1 tot 2 tabletten ongeveer 45 minuten voor het seksueel genot. Er wordt geadviseerd om de dosering van maximaal 2 tabletten per dag niet te overschrijden. Het middel is enkel geschikt voor volwassen personen vanaf 18 jaar.

Hoe lang werkt Libidopower?

De krachtige werking van Libidopower is tot ongeveer 5 uur na de inname merkbaar. Dat is voldoende tijd om ten volle te genieten van elkaars lichaam.

Als beste getest op TV en in mannenblad!

Libidopower is zeer positief beoordeeld om zijn uitmuntende werking in het blad Men's Health en is getest in het programma "Spuiten en slikken" op de Nederlandse zender BNN. Dit libidomiddel bleek, ten opzichte van gelijkaardige producten, het snelst werkend libidomiddel te zijn!

Last van een verminderd libido?

Een verminderd libido komt dikwijls voor, en niet enkel bij mannen maar ook bij vrouwen. Een gebrek aan libido betekent dat je geen zin hebt in seks, dit komt meer voor naarmate men ouder wordt. 

De reden van een verminderd libido kan vermoeidheid (zie ook energiepillen) of stress zijn of andere redenen hebben, vrouwen kunnen er bijvoorbeeld last van hebben na een zwangerschap. Als uw libido niet veel meer voorstelt dan heb je een leven met weinig seks, en uw partner zal dit ook niet leuk vinden. Gelukkig is uw libido te verhogen met Libidopower, het libidoprobleem kan je dus wel oplossen.

Groter libido voor de man

Het libido wordt beïnvloed door de het hormoon testosteron. Een libidovermindering bij de man is ook merkbaar aan de erectieproblemen. Stress, depressie, vermoeidheid, medische problemen, ... al deze klachten kunnen voor een verminderd libido zorgen. Om het libido en de erectie te verbeteren is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden. Weinig roken en alcohol drinken en voldoende beweging kunnen het libidoprobleem al verbeteren. Potentieverhogende middelen en erectiemiddelen op chemische of natuurlijke basis kunnen de man ook helpen om beter te presteren tijdens een intiem moment.

Groter libido voor de vrouw

Het libido wordt ook bij de vrouw beïnvloed door het hormoon testosteron. Een vrouw met een gebrek aan libido heeft geen zin in seks. Het libido bij de vrouw kan ook verminderen door allerlei redenen zoals stress, vermoeidheid, enz...

Het libido han verhoogd worden door Libidopower en ook door een gezondere levensstijl en meer de zintuigen laten prikkelen door bijvoorbeeld een etentje bij kaarslicht, of het dragen van erotische lingerie, of elkaar op een verassend moment prikkelen door aanrakingen.

Belangrijkste ingrediënten van Libidopower

  • Vitamine B3
  • Zink
  • Macra Dry extract
  • Guruana extract
  • Kola Nut extract
  • Muira Puama extract
  • L-Taurine
  • Ginko Biloba
  • L-Arginine