Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Centimeters vergroten en verdikken

Pot LibidoMax penisvergrotingspillenUw penis centimeters vergroten in de lengte is niet het enige met LibodoMax, ook zal uw penis verdikken dankzij een uniek penisvergrotingsprogramma. LibidoMax zal helpen om uw penis te vergroten met een prima resultaat, en het middel werkt ook snel omdat er ook massagetips gegeven worden wat voor een extra snelle groei van uw penis zal zorgen. De penis masseren geeft ook een prettig gevoel een zorgt er voor dat de huid van de penis soepel zal worden, dit zal resulteren in een maximale vergroting van uw penis.

Je kan ook uw penis vergroten met een penisvergrotingsapparaat. Zie de pagina penisstrecher

Hoe is LibidoMax te verkrijgen?

De penisvergrotende tabletten van LibidoMax zitten in een pot van 60 tabletten. Het vergroten van uw penis kan je doen bij aankoop van 1 of meerder potten op de webshop van LibidoMax via onderstaande knop.

info of bestellen

Wat is de prijs?

De prijs voor 1 pot penisvergroters is 59 Euro, de goedkoopste prijs is 49 Euro bij aankoop van 6 potten.

Het programma om de penis te vergroten

Elke man wil een grote penis, een penis die groter is dan het gemiddelde van 15 centimeter. Mannen die LibidoMax hebben gebruikt hadden een penis die groter is dan 18 centimeter, sommige mannen hadden zelfs een heel grote penis van meer dan 20 centimeter. Vrouwen zeggen wel dat de lengte van de penis niet belangrijk is maar onderzoek heeft uitgewezen dat ze dit vooral zeggen om hun partner niet te kwetsen, het is dus belangrijk om snel te beginnen met het vergroten van uw penis. Reeds heel veel mannen in België en Nederland heben hun penis kunnen vergroten met LibidoMax, ook jij kan nu een grote penis hebben.

Is LibidoMax een veilig product?

Het antwoord is ja. LibidoMax penisvergroter is 100% veilig. De ingrediënten zijn volledig op natuurlijke basis en er zijn geen bijwerkingen. De ingrediënten zijn met zorg geselecteerd en staan borg voor absolute kwaliteit.

Is dit een blijvend resultaat?

Bij het penisvergroten worden de zwellichamen uitgerekt woordoor deze langer zijn, het resultaat is blijvend.

Wanneer heb je een zichtbaar resultaat?

U zal reeds na enkele weken merken dat LibidoMax zijn werk doet in uw lichaam. Wil je een maximaal resultaat dan wordt er geadviseerd om toch 2 tot 3 kuren na elkaar LibidoMax te gebruiken.

Hoeveel keer moet je de penis masseren?

De penis mag je 2 keer per dag masseren, waarbij je steeds tot een volledige erectie komt.

Penismassage voor een dikkere penis

 • zorg er voor dat de penis in erectie is
 • breng een glijmiddel op de penis aan
 • neem de penis met duim en wijsvinger zo diep mogelijk in de onderbuik vast
 • stuw het bloed met een knijpende beweging omhoog in de richting van de eikel

Wanneer u bovenstaande oefening correct doet dan zal de eikel een beetje van kleur verdonkeren en dik opgezette aderen zullen zichbaar worden op uw penis. 

 • tel tot 30
 • schud de penis uit en laat het bloed terugstromen

Deze oefening doe je 10 keer na elkaar, na enkele weken zal de penis dikker en steviger worden. Door te masseren zullen de zwellichamen meer bloed opnemen en door de extra druk in de penis zullen ze in omvang gaan uitzetten.

De penis strechen voor een langere penis

Doe onderstaande oefening dagelijks gedurende de kuur wanneer je de penis vergrotingstabletten slikt.

 • breng de penis in halfstijve toestand
 • breng een glijmiddel op de penis aan
 • neem de penis met duim en wijsvinger stevig vast, net achter de eikel
 • trek de penis nu naar beneden en tel tot 30
 • schud de penis een 20-tal keer snel uit
 • herhaal deze handeling nog 2 keer

Trek niet te hard aan de penis, het mag niet pijnlijk worden. Tijdens het verloop van de pillenkuur kan je de trekkracht opvoeren. Als er kleine, rode vlekjes op de penis te zien zijn dan stopt u enkele dagen met de oefening. De rode vlekjes zijn niet gevaarlijk, het zijn enkel zeer kleine haarvaatjes die gesprongen zijn door de opgevoerde druk. Dit hersteld weer.