Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet LibidoJelly?

Verpakking erectiemiddel in vloeibare gel, LibidoJellyLibidoJelly is een erectiegel in vloeibare vorm en is een supersnel natuurlijk middel voor het verkrijgen van een harde erectie. Het middel dient oraal ingenomen te worden in vloeibare vorm en wordt dan ook heel snel opgenomen door de maagwand en doorgegeven in de bloedbaan om vandaaruit zijn erecterende werking te doen.

Tabletten en capsules moeten eerst door het maagzuur worden afgebroken vooralleer de werkende stoffen kunnen vrijkomen, bij het innemen van LibidoJelly wordt deze stap overgeslaan aangezien het in een vloeibare gel kan worden ingenomen. Het erectiemiddel werkt dus veel sneller.

Behalve LibidoJelly heb je ook nog  Viagel, LibidoJelly en Prosolution Gel.

Eveneens Erectiecréme, PeniscrèmeVimax patches, PROenhance pleisters, VigRX olie en het erectiemedicijn Nipatra kauwtablet

Hoe is LibidoJelly te verkrijgen?

LibidoJelly, het vloeibaar erectiemiddel, is te verkrijgen in zakjes, per doosje zitten 7 zakjes van dit lustopwekkend middel. Je kan het online bestellen via onderstaande knop.

info of bestellen

Wat is de prijs? 

De prijs voor 1 doosje met 7 zakjes die een vloeibaar erectiemiddel bevatten kan je bestellen vanaf 29 Euro per eenheid. Bij afname van een grotere hoeveelheid kan de prijs dalen tot 24 Euro per doosje van 7 zakjes.

Hoe gebruik je LibidoJelly?

LibidoJelly is de vloeibare vorm van de erectiepil, alle natuurlijke ingrediënten die in een droge harde tablet of capsule zitten zijn ook aanwezig in LibidoJelly, met dit verschil dat je nu geen pil moet slikken. Je hoeft enkel 1 zakje (5ml) vloebare gel gewoon op te zuigen of in een glas water te mengen. De smaak is niet slecht maar heerlijk fruitig. 

Hoe snel werkt deze erectiegel?

In tegenstelling tot erectiepillen in een vaste vorm hoef je dit middel geen uur op voorhand in te nemen, dankzij zijn vloeibare vorm werkt dit lustmiddel veel sneller. Het is al voldoende als je LibidoJelly slechts enkele minuten voor de seksuele daad inneemt. Het middel wordt snel opgenomen door de maagwand en zorgt voor langdurige seks met meerder erecties, jawel, vier tot vijf erecties na elkaar hebben is mogelijk. Testen hebben dit uitgewezen. Slecht al na enkele minuten zal je een opwindend getintel ervaren van een opkomende erectie.

Problemen met pillen slikken?

Heb je, zoals vele mensen, problemen met het slikken van pillen dan is bij deze uw probleem opgelost. LibidoJelly is vloeibaar en heeft een pittige fruitsmaak en kan zelfs zonder water gewoon opgezogen worden. Het werkt door zijn vloeibare vorm ook heel snel, het wordt immers heel vlug opgenomen door de maagwand en komt in de bloedbaan bijna onmiddelijk terecht om je dan een stevige erectie te bezorgen.