Tip voor meer testosteron !

Wil je meer mannelijkheid? Meer libido? Meer testosteron? Klik dan op deze TIP: TESTOGEN

Tip voor een betere erectie !

Wil je terug een erectie? Wil je een hardere erectie? Die ook lang blijft duren? Klik dan op deze TIP: MALE EXTRA

Wat doet LibertyHealth Ultimate-V?

Doosje natuurlijk erectiemiddel LibertyHealth Ultimate-VLibertyHealth Ultimate-V is een natuurlijk erectiemiddel, het is een kuurproduct voor mannen die geen goede erectie meer kunnen verkrijgen. Als de oorzaak van van het erectieprobleem ligt bij een gebrek aan testosteron dan is LibertyHealth Ultimate-V een product dat zeker aan te raden is. LibertyHealth Ultimate-V stimuleert namelijk de aanmaak van de natuurlijke stof testosteron in uw lichaam.

Samenstelling

LibertyHealth Ultimate-V bevat heel wat stoffen die de lust opwekken (zie ook lustopwekkend drankje), de energie en het uithoudingsvermogen verhogen en de bloedtoevoer naar de penis stimuleren. De mix van al deze stoffen kunnen je weer een normaal bevredigend seksleven bezorgen met een stijve erectie.

Ingrediënten

Tribulus terrestris, L-Arginine alfaketoglucaraat, OPC (Oligomere proanthocyanidines) druivenpit extract, Microkristallijne cellulose, Colloïdaal siliciumdioxide, Magnesiumstearaat.

Hoe LibertyHealth Ultimate-V gebruiken?

Je neemt 2 maal per dag 1 tablet in als je een erectiekuur volgt. Wil je onmiddelijk resultaat, net voor de seksuele daad, dan neem je 1 uurtje op voorhand 2 tabletten in om helemaal in vorm te zijn zonder erectieproblemen (zie ook tips om erectieproblemen op te lossen)

Wat zijn de bijwerkingen?

Normaal gezien zijn er geen bijwerkingen tijdens het gebruik van LibertyHealth Ultimate-V. Reageert uw lichaam toch raar op het gebruik ervan dan is, zeer zeldzaam, hoofdpijn of blozende wangen mogelijk.

Zoals alle erectiemiddelen mag dit middel enkel gebruikt worden door volwassen mannen vanaf 18 jaar. Het middel mag niet gebruikt worden bij:

 • hartziekten
 • vaatziekten
 • longklachten
 • hoge bloeddruk
 • nierproblemen
 • diabetes
 • aandoeningen aan de schildklier
 • gebruik van drugs
 • gebruik van medicijnen
 • overmatig alcoholgebruik

Informatie allergenen

Bevat geen conserveermiddelen, gluten, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, lactose.

Aantal pillen in verpakking

In iedere verpakking zitten 30 pillen.

EAN

8717056831213

Alternatief product Testogen

LibertyHealth Ultimate-V is niet meer te verkrijgen. LibertyHealth Ultimate-V is een product dat de aanmaak van testosteron zal stimuleren. Een prima alternatief product voor LibertyHealth Ultimate-V is Testogen. Testogen is een natuurlijke booster voor de aanmaak van uw testosteron. 

Wanneer je ouder wordt dan zal je een laag testosterongehalte krijgen waardoor je minder goed zal presteren. Je zal sneller moe zijn en niet meer zo scherp staan als toen je in de fleur van uw leven was. Gelukkig is het dankzij Testogen weer mogelijk om je lichaam terug optimaal te doen presteren op een veilige manier. Testogen is geen ilegaal product maar een legaal middel om je kracht en concentratie terug te herwinnen. 

knop meer info bestelmogelijkheden

Testogen is een ware booster voor uw lichaam en zal:

 1. uw kracht verhogen door een verbetering van de spiergrootte
 2. uw uithoudingsvermogen vergroten
 3. het zal uw scherper maken, beter uw aandacht er bij kunnen houden, uw concentratie verhogen
 4. het zal de vermoeidheid verminderen
 5. je zal minder humeurig zijn, minder prikkelbaar
 6. komt u al snel een kilootje bij, dan zal Testogen het te veel aan lichaamsvet tegengaan
 7. en natuurlijk heel belangrijk, het zal uw libido gevoelig verhogen

Aangeraden door deze medische adviseurs

Dokter Satya

Dokter SatyaDokter Satya heeft meer dan 30 jaar ervaring in ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk in interne geneeskunde, waaronder reumatologie, diabetes, neurologie en cardiologie. Deze gekwalificeerde medische arts gaat steeds op zoek naar eenvoudige oplossingen voor wereldwijde gezondheidsproblemen.

Dokter Ikram Abide

Dokter Ikram AbidiDokter Ikram Abidi heeft meer dan 10 jaar ervaring als dokter in de geneeskunde en is in diverse Farmaceutische industrieën productspecialist geweest. Het is een gekwalificeerde arts aan een toonaangevende wereldwijd erkende universiteit. Hij heeft zich ingezet voor patiënten met diabetes. Nu is hij een prestigieuze schrijver in de farmaceutische industrie. Hij schrijft artikels op gebied van gezondheid. Zijn specialiteiten zijn fitness en afvallen.

Dokter Erling Thom

Dokter Erling ThomDokter Erling Thom heeft gestudeerd aan de Universiteit van Oslo. Zijn specialiteit is geneeskunde en biochemie. In 1966 kwam hij over naar de Verenigde Staten. Hij verdiende er zijn Ph.D in klinische farmaceutische ontwikkeling aan de universiteit van Stanford. In de farmaceutische ontwikkeling heeft hij meer dan 30 jaar gewerkt. Hij heeft dan zijn passie gevolgd en heeft zich gericht op natuurlijke producten. Hij heeft een onderzoek aangestuurd naar nieuwe nutraceutica in Noorwegen. Dat was in 2001.