Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

En dan heb je eindelijk een erectie! Maar wat als je zaadlozing er te snel is? Dan kan je het klaarkomen uitstellen met Libido Delay. Zie ook meer informatie in het artikel Wat is een voortijdige ejaculatie?

Wat doet Libido Delay?

Klaarkomen uitstellen met Libido delayLibido Delay zorgt voor langer sexueel genot en zal uw orgasme uitstellen waardoor jij en je partner beter en langer van de vrijpartij zullen kunnen genieten. Dankzij Libido Delay zal u een erectie langer kunnen aanhouden omdat je minder snel zal klaarkomen. Een vrouw vindt het overheerlijk als een man met zijn penis de vagina keer op keer kan stimuleren, het geeft de vrouw steeds meer genot. Libido Delay geef de penis een lichte verdoving waardoor je uw zaadlozing kan uitstellen en langer kan genieten van sex.

Waar kan ik Libido Delay bestellen?

Wil je het klaarkomen uitstellen dan doe je er goed aan om dit uitstelmiddel te bestellen op de website van Libido Delay via onderstaande knop.

info of bestellen

Wat is de prijs?

Het klaarkomen uitstellen hoeft helemaal niet duur te zijn, je hebt dit prima middel al voor slechts 14 Euro! Voor die prijs krijg je heel veel terug, je kan je orgasme uitstellen en langer van sex genieten.

Hoe gebruik je deze gel?

Ongeveer 15 minuten voor de daad breng je een heel kleine hoeveelheid gel aan op de penis, je masseert dit in op en achter de eikel. Door het aanbrengen heb je zelf de zaadlozing in de hand, jij hebt de situatie van het  klaarkomen een stuk beter onder controle en je kan tot 30 minuten langer van de sex genieten. Libido Delay zal het klaarkomen uitstellen.