No module Published on Offcanvas position

Wil je meer mannelijkheid? Meer libido? Meer testosteron?

Klik dan op deze TIP: TESTOGEN

Homeopatische remedies tegen erectieproblemen

De relatie tussen erectiestoornissen en homeopathie

Zelfs al kent onze maatschappij heel wat vooruitgang, er zijn fysieke aandoeningen die nog steeds een taboe zijn en waar dus niet openlijk over gesproken wordt. Wat belangrijk om te weten is, is dat om het even welke lichamelijke kwaal iedereen kan overkomen. Ongeacht de afkomst, status en geslacht. Erectiestoornissen is een heus probleem bij mannen over de hele wereld. Naarmate het ouder worden, verhoogt ook het aantal mannen die er last van hebben. Helaas wordt deze aandoening nog altijd behandeld in stilte, omdat heel wat mannen het beschouwen als een verlies van hun mannelijkheid. Maar in feite is het slechts een lichamelijke kwaal die kan ontstaan uit een breed spectrum van oorzaken. Die oorzaken kunnen worden behandeld en effectief genezen worden met homeopatische middelen.

Homeopatische middelen tegen erectieproblemen

Heel wat medicijnen brengen het risico op bijwerkingen teweeg. Homeopathie sluit dit risico uit. Een homeopaat zoekt zorgvuldig naar de onderliggende oorzaken die leiden tot het niet krijgen van een erectie en biedt een holistische behandeling voor het probleem van de oorzaak. Je kunt dus stellen dat homeopathie handelt vanuit de wortel om het seksueel onvermogen bij mannen op te lossen. Volgende middelen zijn te verkrijgen via een homeopaat:

Nux Vomica (braaknoot)

Nux Vomica wordt gebruikt voor de behandeling van milde gevallen van erectiestoornissen. Het kan je helpen om jouw seksleven een boost te geven door seksuele stoornissen, veroorzaakt door werkdruk en gebrek aan rust, aan te pakken.

Agnus Castus (kuisboom)

Angus Castus wordt beschouwd als de holistische Viagra. Het is het beste homeopathische middel tegen erectiestoornissen. Het is vooral effectief voor mensen met een voorgeschiedenis van gonorroe of lijden aan een depressie. Angus Castus is zeer nuttig voor mensen met een laag libido of de fysieke kracht missen om seks te hebben.

Caladium

Caladium wordt voorgeschreven door de homeopaat als je niet in staat bent om een ​​erectie te krijgen, zelfs al voel je seksuele opwinding en verlangen. Bovendien is caladium ook zeer nuttig om te stoppen met roken, wat één van de belangrijkste oorzaken van erectieproblemen is. Ook mannen met psychische problemen kunnen caladium voorgeschreven worden om erecties te krijgen.

Selenium

Selenium is erg werkzaam voor mannen die seksuele opwinding voelen, maar een zeer zwakke en trage erectie hebben. Meestal is de erectie zeer snel voorbij, waardoor er bijna geen sprake is van seksuele handelingen. Dit kan een extreem gefrustreerd gevoel geven. Mannen die sperma verliezen tijdens de ontlasting kunnen ook beroep doen op selenium.

Lycopodium (wolfsklauw)

Lycopodium heeft zijn nut vooral bewezen bij ouderen met seksuele driften, maar een vroege ejaculatie hebben of niet in staat zijn om een erectie te krijgen. Tevens is het ook erg handig voor jonge mannen die overmatig masturberen of andere overmatige seksuele activiteiten hebben. Lycopodium staat bekend om de seksuele energie en kracht te verbeteren.

Nuphar Luteum (gele plomp)

Nuphar Luteum is het meest effectieve middel voor mannen die geen zin hebben in seks. Het middel helpt het libido en de vitaliteit te verhogen en elimineert problemen zoals het verliezen van sperma tijdens het plassen of de ontlasting.

Tribulus Terrestris

Er is al heel veel onderzoek verricht naar de werking van Tribulus Terrestris. En het wordt steeds keer op keer bevestigd. Het vermogen van de man om een erectie te krijgen wordt groter na de inname van Tribulis Terresteris. Het verhoogt ook de bewegelijkheid van het sperma en het aantal spermatozomen. Tribulus Terrestris behandelt ook urinaire problemen die samenvallen met erectiestoornissen.

Hoe worden homeopatische middelen gemaakt en zijn ze gevaarlijk?

Homeopathische middelen worden gemaakt van extreem kleine hoeveelheden nanodeeltjes. Deze deeltjes komen van stoffen uit planten, dieren of mineralen. Alles is zodanig verdund, waardoor het moeilijk is om moleculen van de oorspronkelijke substantie terug te vinden. De middelen zijn effectief en ongevaarlijk.

Video: hoe werkt klassieke homeopathie?

Vind een homeopaat

Zoekt u een geregistreerde homeopaat in Nederland? Deze kan je vinden op de website https://www.klassiekehomeopathie.nl/praktijkzoeker/