Hoe los je een te snel orgasme op?

Te snel klaarkomenNaarmate de dynamiek in je relatie verandert, doet de tijd die je nodig hebt om een orgasme te krijgen dat ook. Er zijn vrouwen die beweren dat mannen die te snel een orgasme hebben veel seks hebben. Maar eigenlijk is het precies het tegenovergestelde. Een van de redenen waarom een ​​man te snel klaarkomt, is omdat hij te opgewonden is geraakt. Als ook jij moeite hebt om door te gaan in de slaapkamer en de geslachtsgemeenschap met je partner over het algemeen minder dan twee minuten duurt voordat je een orgasme bereikt, klinkt het alsof je lijdt aan voortijdige ejaculatie. Een te snel orgasme kan emotionele stress veroorzaken en een impact hebben op je relatie, maar wees gerust, je bent niet de enige. Naar schatting lijdt 15% van de mensen wereldwijd op een bepaald punt in hun leven aan voortijdig klaarkomen (zowel mannen als vrouwen). Maar er bestaan effectieve manieren om jouw opgewonden gevoel te temperen. Hoe je een te snel orgasme kunt vermijden, lees je in dit artikel.

Manieren om een orgasme uit te stellen

Een gezonde seksuele relatie hangt af van hoe sterk de band tussen jou en je partner is. Een van de manieren om te weten of jouw relatie in de juiste richting gaat, is wanneer je opmerkt dat er een gezonde intimiteit tussen jullie beide bestaat. Hoewel het voor de meeste koppels gemakkelijk is om seks te hebben, kunnen sommigen hindernissen ondervinden zoals te snel een orgasme krijgen. Als je als man wordt geconfronteerd met het te snel bereiken van een orgasme, zal het je houding tegenover je partner ongetwijfeld beïnvloeden. Maar dit is eenvoudig te verhelpen als jouw partner je helpt met het volgende:

Aanpassen van hoogtepunt

Wanneer je op het punt staat om te snel een orgasme te bereiken, zal het tijdig stoppen jou meer tijd geven. Volgens deskundigen traint het aanpassen van het moment waarop je een orgasme gaat krijgen jouw lichaam. Het aanpssen van het hoogtepunt zal jouw lichaam uiteindelijk leren te vertragen en je in staat stellen meer tijd door te brengen in het moment vlak voor het orgasme. Jouw partner kan gemakkelijk zien aan jouw tempo wanneer je op het punt staat een orgasme te krijgen.

Eerst ejaculeren, dan intimiteit

Studies hebben aangetoond dat als een man een uur of twee ejaculeert voordat hij de liefde met zijn partner gaat bedrijven, hij langer opgewonden kan blijven. Je kunt nadien dus weer opwinding opbouwen door te werken aan een langzaam en intiem voorspel met je partner. Doordat je al hebt geëjaculeerd, is jouw opwinding in eerste instantie al bevredigd en zul je je ook beter kunnen aanpassen aan het ritme van jouw partner. De opgebouwde energie zal er dus niet meer uitvliegen als een bom.

Gevoeligheid verminderen

Een man zal een orgasme krijgen als zijn penis niet meer kan omgaan met de gevoeligheid die gepaard gaat met het bedrijven van de liefde. Jouw partner kan deze overgevoeligheid uitstellen door jouw penis zachtjes te knijpen. Het samenknijpen van jouw penis aan de basis van zijn hoofd helpt om jouw opwinding te verminderen en zal het proces van ejaculatie vertragen. Er zijn ook licht verdovende crèmes verkrijgbaar die de gevoeiligheid van de penis tijdelijk zullen verminderen. 

Wissel van positie

Van positie veranderen tijdens de seks, zorgt er met name voor dat je een pauze krijgt, wat je weg naar een orgasme zal vertragen omdat je ritme verliest. Jouw partner zou bijvoorbeeld iets nieuws of ongewoons kunnen proberen om je af te leiden.

Afleiding

Dit werkt goed als je bereid bent om je gedachten uit het bereiken van een orgasme te halen. Je kunt jouw geest oefenen om aan iets anders te denken, wat op zijn beurt jouw orgasme zal vertragen en je meer tijd zal geven om te vrijen. Jouw partner kan ook helpen door jouw penis tijdens het vrijen terug te trekken om ejaculatie te voorkomen.

Video: 3 handige tips om te snel klaarkomen te voorkomen

Bron: https://www.seksualiteit.be/seks/orgasme/tips-om-het-orgasme-uit-te-stellen