Wil je meer TESTOSTERON en mannelijkheid?
KLIK HIER voor meer info

Pillen voor een gezonde prostaat

Hoe uw prostaat gezond houden?

Het is voor veel mannen van belang dat ze tijdig de prostaat onderhouden om in een goede gezondheid te blijven. Een prostaatbehandeling kan met het natuurlijke voedingssupplement ProstaSure. Het is speciaal ontworpen om de prostaat gezond te houden.

  • Zal bij tijdig gebruik uw prostaat gezond houden
  • Zal helpen om het nachtelijk urineren te beheren

Meer info of bestelmogelijkheden pillen voor een gezonde prostaat

Laagste prijs garantieGratis levering vanaf 50 euro

Ongeveer de helft van de mannen van 50 jaar begint prostaatproblemen te krijgen. Bij mannen boven de 80 jaar wordt dit 90%. Dikwijls hebben deze problemen met het urineren te maken. Een vergrote prostaat is een probleem bij mannen dat optreedt wanneer men ouder wordt. Moet je vaker gaan urineren of wordt je 's nachts wakker omdat je moet plassen, dan moet je beslist eens beginnen nadenken over de gezondheid van uw prostaat. Een bezoek aan uw dokter is eventueel aan te raden.

Wat is een vergrote prostaat?

De prostaat wordt in de kern van de blaas gevonden. Het is een kleine klier en ligt dicht bij de opening van de urethra. De klier is een belangrijk deel van het mannelijk voortplantingsstelsel. Een belangrijke taak is de productie van een melkachtige vloeistof die toegevoegd wordt aan het sperma.

Soms kan deze prostaatklier ongemerkt beginnen vergroten waardoor druk op de blaas ontstaat. De buis waar de urine doorgaat wordt dan dichtgeknepen waardoor mannen die aan een vergrote prostaat lijden problemen hebben met het urineren.

Wat zijn de symptomen van een vergrote prostaat

Oudere mannen hebben meer kans op een vergrote prostaat. Waarschijnlijk is de natuurlijke hormonale verandering de reden daarvoor. 

Van de mannen die ouder zijn dan 50 jaar hebben 4 op de 10 mannen symptomen die het gevolg zouden kunnen zijn van een vergrote prostaat. Er zijn een aantal symptomen waarop je kan letten die betrekking zouden kunnen hebben op een probleem met de prostaat.

  • Niet onmiddelijk kunnen plassen
  • Uw urine niet meer of moeilijk kunnen ophouden
  • De straal van de urine is minder krachtig
  • De urinestraal start en stopt
  • s' Nachts uit bed moeten om te plassen
  • Tijdens het plassen een branderig gevoel hebben
  • Urine is troebel of bloederig

ProstaSure 

Na een uitgebreid onderzoek van de prostaatproblemen en de werking van natuurlijke plantaardige ingrediënten is het middel ProstaSure op de markt gebracht. Het is ontworpen om een gezonde prostaat te ondersteunen. Het voedingssupplement bevat vitaminen en mineralen zoals zink, selenium en vitamine D3 die het welzijn en de gezondheid van de man zullen bijstaan. Het bevat ook een ruime hoeveelheid isoflavonen die bekend staan om hun antioxidanten.

Belangrijkste actieve ingrediënten

Beta-Sitosterol:beta sitosterol

Is een soort "goede" cholesterol die hoofdzakelijk gevonden word in granen, notenoliën en planten. Dit ingrediënt is onderzocht naar de werking van de positieve uitwerking bij de mannelijke geondheidszorg. Het is een zeer belangrijk ingrediënt in producten voor de gezondheid van de prostaat.

 

 

 

saw palmetto extractSaw-Palmetto extract:

De Saw-Palmetto is een kleine palm in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het fruit extract werd eeuwenlang gebruikt door Amerikaanse indianen als een tonic voor het verbeteren van de urinestroom. Er zijn hedendaagse onderzoeken naar uitgevoerd en die bevestigden de speciale eigenschap van deze plant.

 

 

pompoenzaadPompoenzaad:

De zaden van de pompoen hebben waardevolle voedingsstoffen en bevatten veel zink, selenium en ijzer. Ze bevatten ook carotenoïde en vitamine E, deze kunnen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en schade. Er zijn ook onderzoeken gedaan naar de eigenschap van pompoenzaad in relatie tot het behouden van een gezonde prostaat.

 

 

knoflook extractKnoflook extract:

Het is algemeen bekend dat knoflook een zeer gezond kruid is die onze gezondheid ten goede komen. De belangrijkste verbinding die in knoflook wordt gevonden is Allicin (voor de typische geur). Knoflook is ook uitgebreid bestudeerd voor zijn antimicrobiële activiteit.

 

 

zinkZink:

Voor het immuunsystem is zink een zeer belangrijk mineraal voor het lichaam. Er zijn al heel wat studies uitgevoerd, eveneens de link tussen een goed zinkniveau en het goed functioneren van de prostaat.

Hoe ProstaSure gebruiken?

Neem 2 capsules in met water en dit 2 maal per dag.

 

* Dit voedingssupplement is gemaakt van de hoogste kwaliteit en is GMP gecertificeerd.