Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

G Max Power Capsules voor meer libido

Krachtig blauw libidomiddel

De vernieuwde en verbeterde formule van de G-Max Power Capsules zorgen ervoor dat de werking nog krachtiger is. Over de ganse wereld hebben reeds duizenden mannen de krachtige werking van de G-Max Power Capsules mogen ervaren.

Deze capsules zijn gebaseerd op de samenstelling van de populaire GoldMax voor mannen maar zijn geperfectioneerd tot een nieuwe formule. 

Het natuurlijke supplement zal de mannen meer energie en libido geven. En dat is wat mannen willen.

  • De capsules bevat o.a. Panax Ginseng
  • Het is de absolute nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk
  • De kruidenformule is vernieuwd en verbeterd
  • Meer energie, kracht en uithoudingsvermogen

Meer info en bestelmogelijkheden G-Max Power Capsules

Laagste prijs garantieGratis levering vanaf 50 euro

Het zijn blauwe capsules die je gemakkelijk kan innemen met wat water. De capsules bevatten een natuurlijke kruidenformule en is bestemd voor mannen die hun libido willen verhogen, meer energie en uithoudingsvermogen nodig hebben. Uw lichaam krijgt een boost maar dan wel zonder chemische middelen. Enkel krachtige natuurlijke ingrediënten zijn geselecteerd en samengevoegd in de ideale hoeveelheid om een libidoverhogende uitwerking op mannen te geven.

Het is niet voor niets dat dit libidoverhogend middel
de nummer 1 is in het Verenigd Koninkrijk!

Ook jij kan zoals duizenden andere mannen profiteren van dit uitstekende libidomiddel. De G-Max Power Capsules zullen je de boost geven die je nodig hebt en u niet teleurstellen.

Uw uithoudingsvermogen

Hoe lang kan je het volhouden tijdens de daad met uw partner? Hoe langer je het volhoud hoe beter de intieme handelingen beschouwd worden. Langer genieten = beter.

Helaas is in de praktijk dit niet altijd zo. Of je bent te snel moe of je komt te vlug klaar. Waardoor het genot heel snel voorbij kan zijn en je zelfs wellicht geen tweede keer meer kan. Het kan zowel een psychologische oorzaak als een fysieke factor hebben.

Psychologisch

Stress, uitputting, zenuwen, ... allemaal zaken die een invloed kunnen hebben op het uithoudingsvermogen. Het is dus van belang dat je energie hebt en geen zenuwen hebt die uw intieme momenten de das kunnen omdoen.

Fysiek

Een gebrek aan uithoudingsvermogen kan natuurlijk vele oorzaken hebben. Maar wist je dat uw bloedsomloop daar ook een belangrijke factor kan in zijn? Het is dus ook van belang dat je een goede doorbloeding hebt zodat de penis een goede krachtige erectie heeft die dit lang kan volhouden.

G-Max Power Capsules

De klassieker Gold Max Blue voor mannen heeft nu nog een broertje bij die een stap verder gaat. Dat zijn de G-Max Power Capsules.

Deze mooie blauwe pillen bevatten een natuurlijke mix van kruiden van over de ganse wereld. Enkel de beste ingrediënten zijn geselecteerd. Ze bevatten bekende middelen, zoals Panax Ginseng en kaneelschors, die garant staan voor de goede prestaties van de mannen.

Een goede prestatie leveren in bed is voor mannen heel belangrijk. Men krijgt er zelfvertrouwen door en men voelt zich gelukkiger door uw succes bij de andere partner. Een goed uithoudingsvermogen, kracht en energie is dus heel belangrijk. Een bevredigend resultaat onder de lakens maakt een andere en zelfzekere man van je.

Hoe te gebruiken?

Je neemt 1 capsule in met een glas water. Zorg er voor dat je dit op een lege maag inneemt, een volle overbeladen maag kan de goede werking van de libidopillen belemmeren.

Je neemt de blauwe capsules 45 minuten op voorhand. Na 45 minuten ben je klaar om er met volle energie tegen aan te gaan en goed te presteren.

- Niet meer dan 1 capsule per 24 uur innemen

- Niet kauwen op de capsule.

Is het een veilig product?

Het libidoverhogend middel bevat enkel de beste combinatie van over de hele wereld. Het is een krachtig middel maar wel veilig en zonder bijwerkingen. Verzeker je er via de bijsluiter wel even van dat je niet allergisch bent voor de ingrediënten.

Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Ingrediënten

Wolfsbes, Kaneelschors, Codonompsis Pilosula, Angelica Archangelica, Panax Ginseng, Poria Cocos Paddestoel, Lingusticum Wortel, Glycyrrhiza Glabra.

De capsulewand bestaat uit: gelatine, glycerine, water en kleurstoffen (E133, E171).