Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet Erectakraft?

Verpakking van erectiepillen ErectakraftErectakraft zal u voorzien van een goed seksleven. Erectakraft zal uw seksuele prestatie aanzienlijk verbeteren met een optimale kracht van uw erectie. Langdurige seks is nu mogelijk met deze erectiepillen. Men raakt sneller opgewonden en de erectie blijft langer duren. De bloedtoevoer naar de geslachtsorganen wordt gestimuleerd, de zwellichamen verwijden zich en vullen zich beter met bloed. Zelfs nadat u een orgasme heeft gehad zal u nog een tijdje een stevige erectie hebben.

Het middel heeft een invloed op de hormoonhuishouding waardoor uw lustgevoel zal verhogen. U heeft dus meer zin in seks maar u zal ook in staat zijn om meer seks te hebben dankzij uw krachtige en stijve erectie.

Mannen met een laag prolactine hebben vrij snel weer zin om seks te hebben nadat men is klaargekomen. Prolactine is een eiwithormoon dat de afscheiding van melk bij de vrouwen stimiuleert. Dit hormoon is echter ook aanwezig in het lichaam van mannen, bij een teveel van dit hormoon krijgen mannen borstvorming en ze hebben een laag libido en minder zin in sex waardoor het krijgen van een erectie moeilijk ligt. Erectakraft versterkt dat lustgevoel weer, het versterkt het vermogen om na een orgasme weer zin te hebben en een erectie te kunnen krijgen.

Hoe is Erectakraft te verkrijgen?

Dit erectiebevorderen middel is verkrijgbaar per doosje van 10 tabletten in de webshop van Erectacraft.

info of bestellen

Wat is de prijs?

Voor een lange en krachtige erectie betaal je 39 Euro per doosje. Bij een grotere afname kan de prijs dalen tot 25 Euro.

Hoe gebruik je Erectakraft?

Ongeveer 45 minuten voor de aanvang van de seksuele daad neem je 1 tot 2 tabletten met wat water in. De spieren rond de bloedvaten zullen ontspannen en de bloedtoevoering wordt verhoogd waardoor de bloedvaten wijder worden. Nu zal het bloed gemakkelijk en snel naar de penis stromen en de zwellichamen vullen. U kan meerdere malen een erectie hebben na elkaar. Het effect is ongeveer 5 uur lang merkbaar.

Natuurlijk erectiemiddel

Erectakraft is een natuurlijk erectiemiddel zonder bijwerkingen. Onderzoeken hebben reeds uitgewezen dat natuurlijke erectiemiddelen steeds beter worden en de concurentie kunnen aangaan met de chemische erectiemiddelen.