Sneller een erectie na een orgasme

Doosje natuurlijk erectiemiddel Erect RecoverU heeft seks (zie ook veilig vrijen) gehad met uw partner en het was geweldig. Eigenlijk willen jullie nog een keertje een stevig orgasme beleven, bij de man kan dit wel eens voor problemen zorgen. Meestal heeft men een slappe penis na het eerste orgasme en duurt het uren vooralleer men weer een stijve penis heeft. Nu is er gelukkig Erect Recover, dit is een  natuurlijk middel dat u terug een erectie zal bezorgen na uw orgasme. Het herstellend vermogen van Erect Recover is wonderbaarlijk en heeft al vele mannen een beter seksleven en meer seks bezorgd.

Hoe kan ik Erect Recover gebruiken?

Dit erectiemiddel neem je 2 keer per dag in met een glas water. Deze natuurlijke kuur zal je terug een heerlijk lustgevoel bezorgen en je in de mogelijkheid stellen om na een orgasme terug sneller een harde erectie te verkrijgen. Je kan Erect Recover bestellen in de webshop van Erect Recover.

info of bestellen

Wat is de prijs?

De prijs voor Erect recover is vanaf 37 Euro voor 1 doosje van 30 tabletten. Bij afname van een grotere hoeveelheid is de prijs 25 Euro per doosje.

De potentie verhogen en een hardere erectie

Het gebruik van Erect Recover is een natuurlijke en veilige manier om terug voldoende potentie te hebben en een stevige harde erectie na een orgasme. De kruiden waaruit Erect Recover is samengesteld zijn zeer zorgvuldig uitgekozen en u zal weer de enorme krachtige erectie van uw puberteit ervaren. Dit erectieverhogend middel is niet zoals andere erectiepillen, dit natuurlijk middel is een zeer krachtige herstelkuur die het probleem aanpakt. Een kuur van 15 dagen werkt zeer goed en geeft een bevredigend resultaat. Soms heeft uw erectie enkel een goede onderhoudsbeurt nodig om weer de kracht en een stevige erectie van vroeger te kunnen ervaren.

Ook geschikt voor het lustgevoel van vrouwen

Erect Recover heeft geen negatieve bijwerkingen en volledig veilig te gebruiken voor mannen met een erectiestoornis. Eigenlijk is dit product ontwikkeld voor mannen maar testen hebben uitgewezen dat dit middel ook het lustgevoel van vrouwen verhoogd. Soms kan het lustgevoel bij vrouwen minder zijn (bijvoorbeeld na een zwangerschap) en dit kan men nu verhelpen met een 15-daagse kuur van Erect Recover.

Hoe lang moet men Erect Recover gebruiken?

Erect Recover hoef je niet de rest van je leven in te nemen. Als de balans in je lichaam weer helemaal in evenwicht is dan kan men de kuur stopzetten.

Zijn er bijwerkingen?

Erect Recover is een natuurlijk middel en er zijn geen bijwerkingen.

Belangrijkste ingrediënten per tablet

  • maca Dry Extract 50mg
  • guarana Extract 50mg
  • kola Nut Extract 50mg
  • muira Puama Extract 50mg
  • l-taurine 50mg
  • zinc Monomethione 41,7mg
  • vitamine B3 27,6mg
  • ginkgo Biloba 20mg
  • l-arginine 10mgt