Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Sneller een erectie na een orgasme

U heeft seks (zie ook veilig vrijen) gehad met uw partner en het was geweldig. Eigenlijk willen jullie nog een keertje een stevig orgasme beleven, bij de man kan dit wel eens voor problemen zorgen. Meestal heeft men een slappe penis na het eerste orgasme en duurt het uren vooralleer men weer een stijve penis heeft. Nu is er gelukkig Erect Recover, dit is een  natuurlijk middel dat u terug een erectie zal bezorgen na uw orgasme. Het herstellend vermogen van Erect Recover is wonderbaarlijk en heeft al vele mannen een beter seksleven en meer seks bezorgd.

Hoe kan ik Erect Recover gebruiken?

Dit erectiemiddel neem je 2 keer per dag in met een glas water. Deze natuurlijke kuur zal je terug een heerlijk lustgevoel bezorgen en je in de mogelijkheid stellen om na een orgasme terug sneller een harde erectie te verkrijgen. Je kan Erect Recover bestellen in de webshop van Erect Recover.

info of bestellen

Wat is de prijs?

De prijs voor Erect recover is vanaf 37 Euro voor 1 doosje van 30 tabletten. Bij afname van een grotere hoeveelheid is de prijs 25 Euro per doosje.

De potentie verhogen en een hardere erectie

Het gebruik van Erect Recover is een natuurlijke en veilige manier om terug voldoende potentie te hebben en een stevige harde erectie na een orgasme. De kruiden waaruit Erect Recover is samengesteld zijn zeer zorgvuldig uitgekozen en u zal weer de enorme krachtige erectie van uw puberteit ervaren. Dit erectieverhogend middel is niet zoals andere erectiepillen, dit natuurlijk middel is een zeer krachtige herstelkuur die het probleem aanpakt. Een kuur van 15 dagen werkt zeer goed en geeft een bevredigend resultaat. Soms heeft uw erectie enkel een goede onderhoudsbeurt nodig om weer de kracht en een stevige erectie van vroeger te kunnen ervaren.

Ook geschikt voor het lustgevoel van vrouwen

Erect Recover heeft geen negatieve bijwerkingen en volledig veilig te gebruiken voor mannen met een erectiestoornis. Eigenlijk is dit product ontwikkeld voor mannen maar testen hebben uitgewezen dat dit middel ook het lustgevoel van vrouwen verhoogd. Soms kan het lustgevoel bij vrouwen minder zijn (bijvoorbeeld na een zwangerschap) en dit kan men nu verhelpen met een 15-daagse kuur van Erect Recover.

Hoe lang moet men Erect Recover gebruiken?

Erect Recover hoef je niet de rest van je leven in te nemen. Als de balans in je lichaam weer helemaal in evenwicht is dan kan men de kuur stopzetten.

Zijn er bijwerkingen?

Erect Recover is een natuurlijk middel en er zijn geen bijwerkingen.

Belangrijkste ingrediënten per tablet

  • maca Dry Extract 50mg
  • guarana Extract 50mg
  • kola Nut Extract 50mg
  • muira Puama Extract 50mg
  • l-taurine 50mg
  • zinc Monomethione 41,7mg
  • vitamine B3 27,6mg
  • ginkgo Biloba 20mg
  • l-arginine 10mgt

Hoe hou je uw erectie gezond?

Eet zo gezond mogelijk

Een voedingspatroon dat slecht is voor je hart zal ook het vermogen om een goede erectie te krijgen negatief beïnvloeden. Voedingsmiddelen die niet goed zijn voor het hart en de doorstroming van het bloed in de hartvaten zullen ook de bloedtoevoer naar de penis beperken.

Veel verkeerde vette producten eten zullen de bloedcirculatie verminderen. Eet veel groenten, fruit, granen en gezonde vetten (dat haal je uit noten, olijfolie, vis en rode wijn).

Word geen dikke man

Als uw lichaamsgewicht te veel is dan kan je allerlei gezondheidsproblemen krijgen zoals diabetes type 2. Het is een aandoening die schade aan de zenuwen brengt. Door het ganse lichaam. Ook in de penis. En dat kan leiden naar een erectiestoornis.

Hou uw bloeddruk en cholesterol normaal

Wanneer je bloeddruk of je cholesterol te hoog is kan dat uw bloedvaten beschadigen. Laat je regelmatig controleren en eventueel behandelen als het nodig is.

Drink niet te veel alcohol

Er is geen bewijs van dat je erectie er hinder zal van ondervinden als je gematigd drinkt. Als je echter een zware drinker van alcohol bent kan dat de balans van de sekshormonen verstoren.

Doe aan beweging

Elke dag van 's morgens tot 's avonds in je zetel lekker zitten luieren doet je geen goed. Eeen zittende leefstijl kan een oorzaak zijn van erectiestoornissen. Ga lopen, zwemmen, fietsen. Veel bewegen is goed voor de gzondheid van de penis. Let wel op, te veel fietsen kan erectieproblemen veroorzaken. 

Hou uw testosteron op peil

Bij het ouder worden zal de hoeveelheid testosteron in je lichaam afnemen. Je libido zal verminderen en je kan uithoudingsproblemen hebben. Je dokter kan een te kort aan testosteron vaststellen. 

Gebruik geen anabole steroïden

Deze middelen worden vaak door bodybuilders en atleten misbruikt. De testikels kunnen er wel van krimpen waardoor de productie van testosteron zal verminderen.

Weg met de sigaret

Roken is voor niets goed. Ook niet voor je erectie. Roken kan schade aanrichten aan de bloedvaten. De bloedtoevoer naar je penis zal minder worden en het kan een erectieprobleem veroorzaken.

Pas op met wilde seks

Te hard te keer gaan tijdens de seks kan een penisblessure veroorzaken. Er hevig tegenaan gaan kan wel eens leuk zijn maar blijf voorzichtig.

Stress is een killer

Je adrenaline verhoogt bij stress. De bloedvaten trekken dan tesamen en dat is niet goed voor je erectie. Een man zonder stress zal het seksleven bevorderen.

Bron: https://www.erectrecover.nl - https://www.gezondheidsnet.nl/erectieproblemen/bescherm-je-erectie