Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet de E-pil?

Foto van erectiepillen, erectiekuur met de E-pilDe E-pil zorgt voor een langdurige harde erectie terwijl u opgewonden bent, het versterkt uw vermogen om zonder problemen een stevige, mooie erectie te kunnen behouden. Met de E-pil hoeft u niet, zoals bij sommige andere erectiepillen, een uurtje op voorhand een pil in te nemen om dan te wachten op uw erectie. Met de E-pil volg je een erectiekuur die zal leiden tot het mogelijk maken om op een spontane manier een erectie te krijgen wanneer u opgewonden bent.

De perfecte combinatie van de kruidensamenstelling van de E-pil stimuleert de bloedtoevoer naar de penis en u zal in staat zijn om meerdere keren per dag een erectie te krijgen. De E-pil heeft een positieve invloed op de erogene zones waardoor deze extra gevoelig worden voor aanraking, een goede erectie zal snel volgen.

Hoe is de E-pil te verkrijgen?

Dit natuurlijk erectiemiddel is te verkrijgen in doosjes van 60 tabletten. 1 Doosje = 1 maandkuur. 3 doosjes = een 3 maandenkuur met deze erectiepillen. De pillen kan je online bestellen in de webshop van E-pil.

Meer info en bestelmogelijkheden E-pil

Wat is de prijs van de E-pil?

Deze pillen die te verkrijgen zijn in 1 maandkuur, 3 maandenkuur of 6 maandenkuur kosten 59 Euro per doos van 60 capsules. Bij het bestellen van een 6 maandenkuur daalt de prijs tot 49 Euro per doos.

Hoe moet je deze pillen gebruiken?

E-pil is geen pil die slechts een korte periode werkt, de E-pil is opbouwend en helpt langdurig voor het krijgen van een stevige harde erectie. De samenstelling is volledig uit natuurlijke kruiden en is dan ook zonder voorschrift te verkrijgen, geen dokter komt er aan te pas. Je hoeft per dag slechts 1 tot 2 pillen in te nemen, testen hebben uitgewezen dat dit voldoende is om terug een gezonde erectie te hebben met een actief seksleven (zie ook veilig vrijen).

  • 1 tot 2 tabletten per dag
  • niet meer dan 1 keer per dag innemen
  • innemen voor de maaltijd

Mag je de E-pil gebruiken in combinatie met medicijnen?

De E-pil kan je zonder risico innemen in combinatie met medicijnen, dit levert geen enkel gevaar op. 

Dit is een korte erectieherstellende kuur

Je hoeft de E-pil geen maanden en maanden in te nemen vooralleer je het effect ervan zal ervaren. Slechts in enkele weken heeft u weer een gezonde en normale potentie zoals in uw jonge tijd. De natuurlijke kruiden zijn krachtig en hoog geconcentreerd, het is een zeer goed erectiebevorderend middel. Heb jij nu last van impotentie, slechte doorbloeding? Probeer dan nu de E-pil om uw erectie weer op peil te brengen.

Volgens de traditie van de Chinese geneeskunde

De traditionele Chinese geneeskunde is ervan overtuigd dat de nieren de ondersteuning regelen van alle seksuele orgaanfuncties. De E-pil verbetert dan ook niet enkel de bloedsomloop maar stimuleert ook het verbeteren van de nierfunctie waardoor de erogene zones gevoeliger worden, zowel bij mannen als vrouwen heeft de E-pil een positieve invloed op de seksuele prestaties.