Is een dildo een waardige vervanger voor een penis in erectie?

Dildo versus penisNaarmate de seksindustrie snel evolueert en meer en meer dildo's de markt overspoelen, kunnen we begrijpen dat je als man je terecht zorgen begint te maken. Maar moet je je zorgen maken over het feit dat jouw penis weldra vervangen wordt door een dildo? Nou, zelfs als men dildo's zou kunnen maken met dezelfde textuur als een penis die net zo lekker warm is, zullen vrouwen de rest van het mannelijk lichaam nog steeds missen. Dildo's bieden uiteraard genot, maar zullen nooit mannen vervangen. Dit artikel vertelt je waarom.

Moeten mannen angst hebben om hun waardigheid te verliezen aan een dildo?

Deze vraag kan heel eenvoudig beantwoord worden. Het vermogen om een ​​vrouw op te winden, wordt gezien als een teken van mannelijke prestatie. Dus ja, wij mannen maken ons terecht zorgen als ons ego aangetast wordt! Maar eigenlijk verspillen we onze tijd en energie. Hieronder enkele redenen waarom we ons absoluut geen zorgen moeten maken over het feit dat onze jongeheer buiten spel wordt gezet door een dildo.

Orgasmes zijn niet het enige dat telt

Natuurlijk kan een dildo vrouwen een overweldigende opgetogenheid bezorgen, maar ook niet meer dan dat. Hun beste vriend kan niet met hen flirten of hen blozende wangen bezorgen, zoals mannen vrouwen kunnen charmeren. Een dildo biedt vrouwen geen fantastische seks (hoewel je hen misschien wel kunt horen schreeuwen als de dildo plots geen bewegingen meer maakt, omdat de batterijen het hebben begeven). Een apparaat uit rubber kan vrouwen niet langzaam opwinden door haar sensueel in de hals te kussen of door opwindend te praten. Dus ja, dildo gerelateerde orgasmes zijn leuk, maar het zijn andere dingen die seks compleet maken.

De penis vanuit een vrouwelijk standpunt

Als man sta je uiteraard stil bij de grootte van je penis in erectie, zijn prestaties en misschien ben je ook wel bang voor de concurrentie van een dildo? Nou, nergens voor nodig! Vanuit het vrouwelijk oogpunt is jouw penis prachtig, wonderbaarlijk en een goddelijk genot. Het maakt niet uit hoeveel ontwerpers van wereldklasse hun nieuw seksspeeltje op de markt brengen, geen enkele dildo zal ooit overeenkomen met het ware gevoel en de elegante en kunstzinnige schoonheid van jouw penis.

De hardheid van een dildo betekent niks

Dildo's hebben niets gemeen met de verscheidenheid van echte, levende penissen. Ze zien er niet hetzelfde uit en ze zijn beperkt in bewegingen. Een penis in erectie vertelt vrouwen (zonder woorden) dat mannen zich tot hen aangetrokken voelen. Vrouwen willen graag weten hoe hun naakte lichamen en hun sensuele rondingen door mannen worden ontvangen. Een penis in erectie is de versie van een penis die samengaat met een staande ovatie. Er gaat niets boven de hemelse opwinding om met een partner romantisch te ontspannen en stapsgewijs de seksuele spanning op te drijven. Een dildo heeft enkel een aan/ uit knop. Heel wat seksuele spanning valt er dus niet mee te beleven, tenzij je vriendin (of vrouw) haar beste vriend mee tussen de lakens neemt en jij hem mag bedienen.

Twee verschillende werelden

Het is het vermelden waard dat sinds vrouwen dildo's gebruiken, ze ook relaties met mannen blijven zoeken, zelfs al genieten ze soms meer van de orgasmes van hun toverstokken. De reden waarom heteroseksuele vrouwen altijd mannen zullen blijven opzoeken, is omdat het gevoel van een dildo en een echte penis in actie twee verschillende werelden zijn. Als je na het lezen van dit artikel je nog steeds zorgen maakt, bekijk het dan op deze manier: als je vriendin (of vrouw) je zou verbieden om nog porno te bekijken of te masturberen, zou je dit waarschijnlijk niet eerlijk vinden. Nou, als de dildo van je vriendin je paniekaanvallen blijft bezorgen, is dat net hetzelfde!

Video: ervaringen van Linda de Munck met seksspeeltjes

Bron: https://blog.easytoys.nl/7-redenen-mannen-niet-vervangen - https://climaximaal.nl/mijn-vriendje-wil-geen-vibrator-gebruiken - https://www.theguardian.com/commentisfree/2015/mar/21/vibrator-not-a-substitute-for-a-man