Wil je uw Erectie een SNELLE Pro Boost geven?
KLIK HIER voor meer info

Wat doet de erectiepil 4Playformen?

De blauwe erectiepil 4Playformen is een natuurlijk erectiemiddel en maakt gebruik van oesterpoeder en zal je een krachtige erectie bezorgen die je ook zal behouden. Oesterpoeder is een bekend afrodisiacum en zal uw sexleven gemakkelijker maken en u een erectie bezorgen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze erectie van korte duur zal zijn. Het zal uw uithoudingsvermogen in bed gevoelig verbeteren en eventueel vroegtijdig klaarkomen verminderen. Sommige mannen die deze erectiepil gebruiken merken ook dat de penis in lengte en dikte toeneemt.

Hoe en wanneer deze erectiepil gebruiken?

Deze natuurlijke blauwe erectiepil hoef je niet elke dag in te nemen maar enkel als je ze effectief nodig hebt. Je neemt de pil in en deze kan al binnen 30 minuten en maximum 1 uur een harde erectie tot gevolg hebben. In te nemen met wat water.

Bijwerkingen

4Playformen is een natuurlijke pil, het is een voedingssuplement dat grotendeels bestaat uit oesterpoeder en dit geeft geen negatieve bijwerkingen. Ben je echter allergisch voor schaaldieren dan kan je deze erectiepil niet gebruiken. Ook niet gebruiken indien je een hoge bloeddruk of hartproblemen hebt.

Hoe werkt dit natuurlijk middel?

Het belangrijkste ingrediƫnt is oesterpoeder in zal de bloedtoevoer naar de penis stimuleren. Bij meer bloed in de penis krijg je een erectie die meer kracht heeft. Een grote stevige erectie die voldoende lang zal aanhouden met een hevig orgasme tot gevolg. Dit is een snelwerkende erectiepil die je niet regelmatig hoeft in te nemen om een goed resultaat te bekomen. De pil werkt snel op het moment dat je ze nodig hebt.